Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA IDENTIFIKOVALA TELO NIKOLE SERDARA (32)

Zemunac nađen mrtav u Lipovici!

Autor: J. Petrović | 10.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Obdukcijom tela muškarca koje je pre nekoliko dana pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu, kod skretanja za Sremčicu, utvrđeno je da je reč o Nikoli Serdaru (32) iz Zemuna, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Policija identifikovala telo Nikole Serdara (32)

Policija identifikovala telo Nikole Serdara (32) | Foto: Jelena Vučetić

Porodica ovog momka juče je trebalo da preuzme telo iz Intituta za sudsku medicinu. Obdukcijom je utvrđeno da je mladić ubijen iz vatrenog oružja.
Prema našim saznanjima, u oktobru ove godine došlo je do sukoba između trojice mladića na putu Stara Pazova - Inđija.

U jednom automobilu bio je Milan Četnik (30), a u drugom pokojni Nikola Serdar i Milan Šuša (28).
- Prema operativnim saznanjima kojima policija raspolaže, na putu Stara Pazova - Inđija dogodila se pucnjava u kojoj je tada ranjen Četnik. On je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao - objašnjava naš sagovornik blizak policiji.

Prema našim saznanjima, policija je na mestu obračuna našla nekoliko čaura, ali prave motive sukoba do danas nije mogla da odgonetne. Ranjeni Četnik je navodno u policiji ispričao da su na njega pucali Nikola Serdar i Milan Šuša.
Posle tri meseca od sukoba, u Lipovačkoj šumi, u blizini skretanja za Sremčicu, slučajni prolaznik našao je telo muškarca u fazi raspadanja. Pored njega nije bilo ni jednog jedinog dokumenta i tek nakon završene obdukcije znalo se o kome je reč. Ono što je svakako sada misterija jeste ko je ubio Serdara.

- Istraga o smrti mladića iz Zemuna još je u toku. Trenutno niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da li je ubijen u pucnjavi na putu Stara Pazova - Inđija u oktobru ove godine ili je likvidiran kasnije. Policija trenutno traga za Šušom, čija bi izjava povodom cele priče bila od velike koristi. Ispituje se da li su se momci sukobili oko narkotika ili je u pitanju nešto drugo - dodaje naš sagovornik.

Kako “Alo!” saznaje, policija je u pronašla automobil u oktobru ranjenog Milana Četnika na kome su vidljive rupe od vatrenog oružja. Četnik je navodno policiji poznat po umešanosti u prodaju narkotika.

Milan Šuša

Milan Šuša

Šuša u bekstvu


Kako “Alo!” saznaje, policija traga za Milanom Šušom (28), koji je u oktobru ove godine, nezvanično, učestvovao u pucnjavi na putu Stara Pazova - Inđija. Javnosti je Šuša postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV „Pink” na Dedinju. Nekoliko dana kasnije su uhapšeni u stanu u Nišu u kome su se skrivali. Petrović i Šuša, nezvanično, stari su poznanici policije, ranije su hapšeni zbog posedovanja droge, imovinskih delikata i nasilničkog ponašanja. Šuša i Petrović proglašeni su krivim i pred Apelacionim sudom u Beogradu njima je potvrđena kazna zatvora. Šuša je dobio pet godina zatvora, a Petrović četri godine i osam meseci zbog napada na zgradu “Pinka”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP