Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZAVRŠENA DRAMA NA LABUDOVOM BRDU

Žena koja je pretila da će da skoči sa devetog sprata vratila se u stan!

Autor: Alo.rs | 08.06.2015 - 13:33:00h | Komentara: 2

Drama na Labudovom Brdu okončana je nakon što se Ljiljana Vasić, koja je pretila da će se baciti devetog sprata pošto je policija došla da joj zapleni nepokretnost, vratila u stan.

policija, policajci

Ilustracija | Foto: RAS

Ljiljani Vasić, koja tvrdi da legalno poseduje stan na Labudovom Brdu u Ulici 11. krajiške, broj 71, policija je danas došla da zapleni nepokretnost.
Ljiljana je zbog toga pretila da će se baciti sa devetog sprata. Nakon četiri sata pregovora, policija je otišla pa se Ljiljana vratila sa terase u sobu.

Ljiljana Vasić u izjavi za "Blic" tvrdi da poseduje sve papire da je stan, u kome živi sa snajom i unukom, njen.

Međutim, policija je došla da ih izbaci iz doma i promeni bravu. Prema njenim rečima, izvesni Z. Ć. pojavio se 2011. godine sa falsifikovanim kupoprodajnim ugovorom, a sada policija pokušava da nju iseli, a njega useli u sporni stan. 

- Upali su mi u stan i hoće da promene bravu. Ako to učine baciću se sa devetog sprata - kaže Ljiljana.

Pregovarači iz policije su bili na osmom spratu i pokušavali da urazume nesrećnu ženu, dok su vatrogasci bili naduvali vazdušni jastuk ispod terase kako bi ublažili pad ukoliko se ipak odluči na skok.

Ljiljana kaže da je ovo četvrti put kako policajci pokušavaju da joj uđu u stan.


- U kući sam samo ja dok snaji i unuci ne daju da uđu u stan. Bili su i sinoć ovde iako je nedelja. Snaja, unuka i ja smo bili u šetnji i nikoga nije bilo kući. Tri sata su nas držali ispred vrata i nisu nam dali da uđemo u kuću. Kada smo ih pitali zbog čega su došli oni su tvrdili da imaju “naređenje sa viših instanci”. Naš advokat je otišao da ih prijavi u policijsku stanicu “Rakovica” i sačinio je zapisnik, a kad im je pokazao taj papir oni su odmah otišli. Ali opet su danas došli. Prosto hoće da mi otmu stan - žali se Ljiljana.

Poslednji komentari
  • gradjanin Vreme: 08.06.2015 13:57h

    Boze ovako nesto kada procitam, pitam se gde ja to zivim ? Da li ce se i sutra meni, nama desiti nesto slicno ? Zar u ovoj drzavi bas tako lose funkcionise sudstvo i sve ostalo. Sta reci vise......sem da ovim postenim ljudima Bog pomogne, jer drugi nema ko! Jednom rečju sramota, sramota da se ovo desava u 21 veku....terati ljude na ulicu????? To je vec nesto poslednje sto treba uraditi........a mi smo do toga dosli. Hvala novinama sto ne zele da se objavi ovaj moj komentar.......lepo, jako lepo

  • delta99 Vreme: 10.06.2015 10:55h

    Početi pod hitno u višim razredima osnovnih i svim srednjim školama bar dva puta godišnje preglede da bi se ustanovilo ko se drogira i da se tako na vreme predupredi upotreba opojnih sredstava.Inače svima nam se loše piše.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP