Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT U BEOGRADU

Žena nokautirala tinejdžerku

Autor: J. Paunović | 21.04.2015 - 11:11:00h | Komentara: 1

Jutros oko devet sati kod Bajlonijeve pijace, tinejdžerku A. B. (17) napala je žena koja ima oko 50 godina. Sve se dogodilo iznenada i bez povoda, kada je očigledno psihički nestabilna žena fiziki nasrnula na devojku i zadala joj lakše povrede u predelu lica.

Tuča žena

Ilustracija | Foto: Profimedia

Policija Starog grada privela je jutros oko 9 sati , njima za sada nepoznatu psihički obolelu ženu, koja je na tramvajskom stajalištu pretukla devojku A. B. (17) i komunalnog policajca Vladimira Borsavljevića (32) , saznaje "Alo. rs".
Prema našim informacijama, incident se dogodio na tramvajskoj stanici u Ulici Džordža Vašingtona kada je duševno obolela žena prvo počela rukama da udara devojku, a zatim i policajca koji je hteo da je zaštiti.
Bolesna žena je privedena u policiju kako bi se utvrdio njen identitet, dok je maloletna devojka primljena u Urgentni centar gde su joj konstatovane lakše telesne povrede.
Nakon što su uspeli da je savladaju, komunalni policajci su je okružli kod autobuske stanice i sačekali pripadnike policije, a kada su oni stigli i saslušali obe strane, stariju ženu su priveli.
- Jutros oko 9.14 sati na Bajlonijevoj pijaci je napadnuta devojčica od oko 17 godina. Starija žena ju je udarila zbog čega je ona iz preventivnih razloga prevezena na Urgentni centar – potvrdila je Nada Macura.
Poslednji komentari
  • tika Vreme: 21.04.2015 13:11h

    Juce ubistvo kod Bajlonijeve pijace u Strahinjica Bana u kaficu A. Jung a danas ovo .Bajlonijevu pijacu treba izbegavati. Postaje opasan kraj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP