Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

REPORTERI ALO! S KOMŠIJAMA UHAPŠENE MARINE S. (50)

Žena ubica prostitutke pretila vezama u policiji!

Autor: E. Sadiku - B. Jelovac | 31.01.2014 - 08:15:00h | Komentara: 0

Komšije Marine S. (50), koja je uhapšena zbog brutalnog ubistva svoje prijateljice Zorice I. (55) početkom decembra u stanu na Banjici, mahom su u šoku zbog njenog hapšenja.

Ulica u naselju Jajinci u kojoj je živela uhapšena  Marina S.

Ulica u naselju Jajinci u kojoj je živela uhapšena Marina S. | Foto: Rajko Ristić

I dok jedni tvrde kako su sumnje da se ova medicinska sestra bavila prostitucijom potpuno netačne, drugi smatraju da je sve upućivalo na to, ali navode i da je ona „daleko od psihijatrijski bolesne osobe“. Šta je zaista istina, utvrdiće istraga, a sudija za prethodni postupak naložiće uskoro i neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičene Marine.


Marina se tereti da je svirepo pretukla pesnicama i potom izbola nožem Zoricu I., koja se prema policijskim saznanjima, bavila prostitucijom preko oglasa za masažu. Nakon hapšenja Marina, koja je lečena u psihijatrijskoj bolnici „Laza Lazarević“, na saslušanju u sudu je nerazgovetno pričala, tako da motiv još uvek nije jasan. Iako je pokušala da očisti sve tragove za sobom, u stanu su nađeni dokazi koji je dovode u vezu sa zločinom.

Forenzičar u stanu na Banjici, gde je  pronađena ubijena  Zorica I.

Forenzičar u stanu na Banjici, gde je pronađena ubijena Zorica I. | Foto: Dimitrije Goll

U stanu su nađeni otisci. Za sada se proverava da li su njih dve bile u emotivnoj vezi i da li je reč o zločinu iz strasti, ali se ne isljučuje ni mogućnost da je reč o sukobu zbog klijenata i novca, pošto se sumnja da se i Marina bavila istim poslom. Naime, ona je ranije radila u svojoj struci kao medicinska sestra u državnoj ustanovi, potom u privatnoj ordinaciji u centru grada, a poslednje dve godine je bila bez posla. U to, međutim, komšije po svemu sudeći nisu upućene.

- Bila je komšinica na mestu. Znam da radi kao sestra kod nekog privatnika na Banjici i prosečna je žena pedesetih godina koja se razvela, ima dete i muči svoju muku. Poznajem je od 1997. godine i nismo u nekim specijalnim odnosima, sem komšijskih, ali mi je nelogično i da je bila u vezi sa ženom i da se bavila prostitucijom. Sve to mi ne ide u glavu i nije mi logično - ispričala je jedna od zbunjenih komšinica.

Komšija koji je video kada je policija odvela Marinu i obavila pretres kuće u potrazi za nožem kojim je počinjeno ubistvo i koji za sada nije pronađen, takođe je u neverici i navodi da „ne pije vodu da se u tim godinama i s njenim izgledom bavila prostitucijom”. Ipak, ima onih i koji se ne slažu sa ovim mišljenjem.

- Ma pustite vi to! Istina je da je svi malo poznajemo, jer je prilično neprijatna i jedino s njom se niste mogli dogovoriti ni o čemu šta treba da se popravi u ulici. Svi su se sklanjali, jer ona ima svuda poznanike, i među lekarima, sudijama, u policiji... Nikad je nisam videla da se vozi gradskim prevozom. Izašla bi u sledeću ulicu i tu su je kolima kupili ljudi raznih profila. I to da se lečila u bolnici, pre verujem da je smuvala taj papir jer joj je trebao za nešto. Nikako ja ne bih rekla da je ona luda - ispričala je jedna od Marininih najbližih komšinica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP