Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OSUMNJIČENA ZA UBISTVO

Žena ubica smeštena u zatvorsku bolnicu

Autor: M. Dudvarski | 06.02.2014 - 07:38:00h | Komentara: 0

Medicinska sestra Marina S. (50), koja je osumnjičena da je u stanu na Banjici brutalno pretukla i izmasakrirala nožem Zoricu I. (55), smeštena je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u okviru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici. Kako saznajemo, ona ne pravi nikakve probleme i uzima redovno lekove koji su joj odredili psihijatri.

Smrzavanje  zbog kvara na kotlu

Smrzavanje zbog kvara na kotlu | Foto: A. Stanković

- Kada je dovedena, iako je bila uznemirena, nije bilo potrebe za nekim merama koje bi joj ograničile kretanje. Marina se sada ne razlikuje od većine pritvorenika u bolnici. Ponaša se u okvirima normalnog, uzima redovno terapiju i ne propušta šetnje u zatvorskom krugu - rekao je izvor “Alo!”.


Zločin se odigrao 8. decembra u stanu u Bulevaru oslobođenja na Banjici, u kojem je, kako se sumnja, Marina najpre pesnicama gotovo unakazila Zoricu, koja je pokušavala da pobegne. Ona ju je sustigla u hodniku i dokrajčila ubadajući je nožem u vrat i glavu. Posle toga izašla je iz stana i zaključala je vrata. Zoričino polunago telo u donjem vešu nađeno je tek 18. decembra, kada su komšije osetile nesnosan smrad.

U Specijalnoj bolnici u Centralnom zatvoru od 31. janura pa sve do 4. februara, kada su se temperature spuštale ispod minusa, nije bilo nikakvog grejanja, jer je došlo do kvara na kotlu za grejanje.

- Straža se grejala pomoću uljnih radijatora kojih nije bilo dovoljno, pa su tako pojedine prostorije za stražu bile ledene. Bolesnicima je bilo još gore, jer oni nisu imali ni te radijatore i njima je bilo stravično hladno, kao da su u Gulagu. Pojedini prozori su zbog jakog vetra otpali, pa smo morali da ih zakucamo - naveo je sagovornik “Alo!”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP