Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SELO BALINOVIĆ

Ženu odnela bujica!

Autor: P. V. | 29.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Telo Katarine Marinković (41) iz valjevskog sela Balinović, koja je prekjuče po podne nestala tokom nezapamćenog nevremena, pronađeno je juče u reci Jablanici, nekoliko kilometara od njene kuće, saznaje nezvanično „Alo!“.

Ekipa, međutim, nije mogla do zaključenja ovog broja da priđe tom mestu i pokuša da identifikuje da li je u pitanju telo nestale Katarine. Nestanak Katarine je prijavljen u nedelju oko 18, pošto je dva sata ranije po jakom nevremenu otišla do potoka, 100 metara od njene kuće, kako bi izvukla crevo kojim Marinkovići zalivaju svoje bašte.

- Pola sata pre nego što je otišla do potoka, čuli smo se telefonom, pošto sam bio u gostima. Moja majka je pet minuta kasnije krenula za njom i samo je pronašla njene papuče. I ja sam odmah stigao, ali od Katarine nije bilo ni traga, samo je tutnjala ogromna bujica, u šta se pretvorio potok, noseći kamenje, zemlju, pesak.
Uspela je da izvuče crevo na put, a pretpostavljam da se onda okliznula i upala u bujicu. Od juče neprekidno tragamo, ali bez rezultata. Od vode koja se povukla, ceo sliv potoka je promenio konfiguraciju. Plašim se da možda uopšte nije u vodi, nego da je njeno telo negde zatrpano zemljom - ispričao nam je Katarinin suprug Božidar (48).

U istom selu, Slobodan Jovanović (57) iz Beograda izvršio je samoubistvo utapanjem. Slobodan je došao u posetu kod svog prijatelja u Balinović. Noć pre samoubistva, kako navode naši izvori, njih dvojica su pili, a Slobodan se domaćinu žalio na privatne probleme i težak život.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP