Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRISTINA SE POSLE ČETIRI DANA JAVILA PORODICI

Živa sam, dođite po mene u bolnicu!

Autor: N. Kolundžija | 07.06.2015 - 08:01:00h | Komentara: 1

Posle nekoliko dana potrage za Kristinom Fenjsaroši (20) iz Sente, koja je nestala u Londonu na putu od stana do posla, u subotu po podne ona se javila majci iz jedne od londonskih bolnica.

Kristina Fenjaroši

Kristina Fenjaroši

- Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam joj čula glas. Rekla mi je da je živa i da se nalazi u bolnici i da to javim njenim prijateljima koji je traže po Velikoj Britaniji. Pitala sam je šta se desilo, zbog čega se nije javljala tri dana i gde je bila. Odgovorila mi je da će o svemu da mi priča kada izađe iz bolnice. Samo mi je kratko poručila da ne brinemo i poručila nam da dođemo po nju u London. Sada ništa drugo nije bitno, ali više nikada nećemo dozvoliti da u inostranstvo ide da radi. Svašta nam je ovih dana prolazilo kroz glavu. Dogovorili smo se da suprug Robert ode po Kristinu. Srećni smo što se ova drama završila - rekla je Timea Fenjsaroši.

Suze radosnice nije mogao da zadrži ni Kristinin otac Robert, koji je posle tri neprospavane noći otišao u svoj voćnjak na periferiji Sente, kako kaže, da dođe sebi. Nisu znali ništa više da kažu o Kristininom nestanku, samo su se zahvalili svima koji su učestvovali u njenom traženju, uz konstataciju da je najvažnije je da je živa.

Kako kaže Bojan Farago, Kristinin dečko iz Sente, ona je pre tri nedelje otišla u London sa svojom prijateljicom Stefani Čonić iz Ostojićeva kod Čoke da radi posredstvom “Imperial Recruitment Agency” L.t.d. iz britanske prestonice.
U sredu, 3. juna, oko 8 sati krenula je metroom iz stana u kojem je živela sa Stefani na posao u hotel “Rojal grand”, kada joj se gubi svaki trag.

Policiju, roditelje i poznanike na radu u Velikoj Britaniji o njenom nestanku obavestila je Stefani, a posle toga je počela potraga policije i prijatelja preko društvenih mreža i medija za njom. Prema rečima cimerke Stefani, iz stana su nestali njen pasoš i tablet računar, koje nikada nije iznosila iz sobe da ih ne bi izgubila.

Vest o njenom nestanku proširila se društvenim mrežama, a u potragu su se uključile i druge evropske zemlje.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 07.06.2015 13:59h

    Meni ovde nista nije jasno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP