Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZIVO

Živeo pored majke, koju su jeli crvi!

Autor: E. Sadiku | 26.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ni beživotno telo majke Mirjane ni nesnosni smrad i crvi koji su počeli da jedu leš nisu smetali da nesmetano živi u stanu, u ulici Slanački put 97 P, sve do intervencije policije.

Zgrada u kojoj su  živeli sin i majka

Zgrada u kojoj su živeli sin i majka | Foto: Željko Šafar

Naime, u ponedeljak uveče komšije su policiji prijavile da se iz stana širi nepodnošljiv smrad, kao i da sumnjaju da se komšinici nešto dogodilo. Patrolu policije sačekala su zaključana vrata i odbijanje Slobodana da im otvori. Takođe, od smrada koji se širio iz stana nije moglo da se stoji u hodniku.


Policajci su po dobijenom nalogu kroz prozor uspeli da uđu u stan i na jedvite jade savladaju Slobodana, a onda je usledio šok. Na krevetu u podmakloj fazi raspadanja ležalo je telo njegove majke, koje je bilo prekriveno crvima.
Nakon završenog policijskog uviđaje, telo žene je poslato na Institut za sudsku medicinu, gde će obdukcijom biti utvrđen uzrok smrti. Slobodan Zličić je uz policijsku pratnju prebačen u bolnicu „Laza Lazarević“. Stanari zgrade su u šoku i držeći maramice preko nosa komentarisali su da ništa sumnjivo nisu primetili, jer se niko posebno nije družio sa Zličićima.

Zapečaćena vrata stana Zličića

Zapečaćena vrata stana Zličića | Foto: Željko Šafar


- U stanu su živeli Mirjana i Slobodan, a koliko znam jedina primanja je imala komšinica. Oni se ni sa kim nisu posebno družili, a pogotovo se Slobodan u zadnjih desetak dana prestao javljati, pa niko nije mogao ni da ga pita šta mu je sa majkom. On je imao malo jači glas i često su se iz stana mogle čuti prepirke. Koliko se sećam, tokom tih rasprava Slobodan je majci prebacivao zbog teškog i nesrećnog detinjstva.
On nije bio agresivan, a znao je da kaže da je patio od nesanice kada se posvađa sa majkom i da onda ode u susednu zgradu i prespava na stepeništu. Više nas komšija je policiju pozvalo kada je nesnosan smrad počeo da se širi. Eto i pored promaje koju smo napravili u hodniku od smrada ne može da se živi. Znam da kada su policajci ušli u stan da su nakon toga izletali i povraćali, mogu samo da zamislim na šta su naišli.
Hvala policiji na intervenciji, ali kritikujem sve ostale službe, jer bi taj stan trebalo dezinfikovati pošto je pun crva. Ne znam koga nismo zvali, ali niko ne reaguje, a mi ne znamo šta ćemo - kažu stanari zgrade.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP