Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICAJAC KOJEG JE UBIO KOLEGA SAHRANJEN U RODNOJ BATOČINI

Zla sudbina uzela nam je Aleksandra!

Autor: B. Nenković | 09.10.2013 - 07:45:00h | Komentara: 0

Aleksandar Simić (28), koji je u noći između subote i nedelje ubijen u kafiću “Talpas bar” u centru Novog Sada, sahranjen je juče u rodnoj Batočini. Oko 1.000 rođaka, prijatelja i kolega došlo je na poslednji ispraćaj nesrećno stradalog policajca i da pruži utehu njegovom bratu Tomislavu, majci Svetlani i baki Nadeždi.

Aleksandra  Simića (28)  ispratilo oko  1.000 rođaka,  prijatelja  i kolega

Aleksandra Simića (28) ispratilo oko 1.000 rođaka, prijatelja i kolega | Foto: Biljana Nenković


Potpunu tišinu u dvorištu Simića, gde je održano opleo, prekidali su samo teški jecaji majke Svetlane, koja se opraštala od svog starijeg sina. Povorku su pratile kolege policajci koji su, koračajući pored odra u pogrebnim kolima, poslednji put ispratili Aleksandra.

- Nikog ne osuđujemo za tragediju! Shvatamo da je u pitanju bio samo nesrećan slučaj. Njih dvojica su bili dobri prijatelji... Nažalost, sudbina nam je uzela Aleksandra - poručio je u ime porodice Aleksandrov mlađi brat Tomislav.

Brat Tomislav  i majka Svetlana

Brat Tomislav i majka Svetlana | Foto: Biljana Nenković


Na sahranu juče je došlo više od stotinu Aleksandrovih kolega iz Novog Sada, gde je u poslednjih šest godina radio u Interventnoj brigadi. Jedan od njih kaže da su ubeđeni da je do tragedije došlo iz nehata.

- Svi znamo da su bili prijatelji i nema govora o nekoj zloj nameri. Čuli smo da su se te večeri dogovarali da odu u drugi kafić na piće. Aleksandar se nećkao, nije mu se išlo iz “Taplas bara”... Nažalost, sve se završilo tragično - kaže jedan od kolega.

Aleksandar je nakon završetka Škole unutrašnjih poslova najpre radio u policijskoj upravi u rodnoj Batočini. Kada mu je brat otišao u Novi Sad, krenuo je za njim kako bi bili što bliži jedan drugom. Njihov otac takođe je nastradao mlad pod sličnim okolnostima i od tada je o njima sama brinula i vaspitavala ih majka Svetlana.

Miodrag R. (31)

Miodrag R. (31)

Dva puta pokušao samoubistvo

Miodrag R. (31) nalazi se pod konstantnim policijskim nadzorom i bio je više puta na psihijatriji, gde mu je ukazivana medicinska pomoć, jer ne odustaje od namere da se ubije.
- Bojim se da neće podneti ovo što se dogodilo. Zaista je strašno sve ovo. Kobne noći je odmah prebačen na odeljenje psihijatrije jer nije odustajao od namere da se ubije. I u bolnici je pokušao samoubistvo, a čak je i u „marici“ glavom udarao u stranice vozila - kaže za “Alo!” jedan od Miodragovih prijatelja, dodajući da je on veoma emotivna osoba.
- Simke i Rile su se zvali braćom. Zajedno su radili i sve u životu delili. To govori koliko su se voleli. Ovakvoj tragediji niko nije mogao da se nada. Uništene su dve porodice, a još veća strahota će biti ako Miodragove zlatne ćerkice ostanu bez oca - dodaje naš sagovornik.
Miodrag se juče prilikom saslušanja kod sudije branio ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP