Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI O GORANU ŠARCU KOJI JE PREGAZIO NOVOSAĐANKU

Zlikovac nudio novac da neko robija umesto njega?

Autor: Alo.rs | 13.12.2014 - 09:58:00h | Komentara: 0

Goran Šarac, koji se sumnjiči da je pregazio Mariju Milišić (28) u Novom Sadu, posle nedela tražio da neko za novac preuzme odgovrnost umesto njega.

Goran Šarac

Goran Šarac | Foto: MUP Novi Sad

Vozač džipa Goran Šarac (32), za kojim traga policija zbog gaženja Marije Milišić (28) 1. decembra, nudio je po Novom Sadu nekoliko desetina hiljada evra onome ko preuzme odgovornost da je pregazio nesrećnu devojku, javljaju beogradski mediji.
Džip se inače ne vodi na njega, već na njegovu nevenčanu suprugu Tijanu C. (25) iz Sremskih Karlovaca, s kojom ima dete od godinu i po dana, navodi "Kurir".
- Saznali smo da je Šarac za ove dve nedelje pokušavao da nađe nekoga ko bi za veliki novac priznao da je pokosio Mariju Milišić. Nudio je po gradu na desetine hiljada evra da neko robija umesto njega - kaže izvor lista i navodi da je Goran Šarac donedavno živeo u Sremskim Karlovcima, a nakon toga se sa devojkom preselio u Novi Sad.
Inače, Šarac ima internacionalnu kriminalnu karijeru i debeo policijski dosije, a za njim je policija Hrvatske raspisala poternicu u kojoj se navodi da je veoma opasan i naoružan.
Prema navodima "Kurira" Šarac je i kod nas poznat organima gonjenja. Dovođen je u vezu s teškim krivičnim delima, uvek uz pretnju i upotrebu vatrenog oružja.
- Goranov brat od strica je poznati Mladen Šarac, koji je bio major Arkanove garde - kaže izvor lista i dodaje da je Goran donedavno držao kladionicu u Sremskim Karlovcima.
Da podsetimo, policija je pozvala građane koji imaju informacije o Goranu Šarcu da se jave na telefone 064/892-41-49 ili 192.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP