Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SEDNICA GLAVNOG ODBORA ZAKAZANA JE ZA 23. MAJ

Andreja i Borko kulirali Sandu

Autor: M. K. | 05.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Predsedništvo DSS-a juče je na sednici raspravljalo o pismu grupe visokih funkcionera te stranke koji traže raspisivanje vanredne izborne skupštine jer su nezadovoljni radom predsednice stranke Sande Rašković Ivić.

Preživela: Sanda  Rašković Ivić

Preživela: Sanda Rašković Ivić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kako “Alo!” saznaje, sednici Predsedsedništva juče nisu prisustvovali Andreja Mladenović, predsednik Izvršnog odbora, kao i potpredsednici Borko Ilić i Milenko Jovanov, koji su i potpisnici pisma u kojem se traže stranački izbori.


- Predsedništvo nije dalo podršku inicijativi za vanrednu skupštinu. Pismo je naišlo na osudu jer tako DSS nikada nije funkcionisao, a dosta njih je povuklo potpis sa zahteva. Prioritet je saradnja sa Dverima, a ne rasipanje energije na koalicije sa SNS-om - kaže izvor “Alo!” iz vrha DSS-a. Sednica Glavnog odbora, kako saznajemo, zakazana je za 23. maj.
Poslednji komentari
  • NEBOJSA Vreme: 05.05.2015 11:57h

    DSS je na svoj izbornoj skupstini odlucila ko treba vodi stranku i kojim pravcem ona treba da ide niko nema pravo da nastupa kao samostalni strelac svaka stranka pa i DSS imaju presednistvo , glavni odbor gde se mogu razmeniti argumenti pa i da se traze novi izbori u stranci a ne preko pisanih i elektronskih medija ovo sto su uradili ova trojica sa petnestak potpisnika pod hitno moraju biti sankcionisani moje misljenje je da njima nije vise mesto u stranci

  • ugljesa Vreme: 05.05.2015 13:36h

    Da bi sacuvao funkciju zanenika gradonacelnika, privilegije i lukrativne porodicne poslove,Andraja Mladenovic ima zadatak od strane poslodavca, dakle SNS/a, da DSS ucini sterilnom, laznom opozicijom, a ako to ne moze da je rasturi. Volja za moc nema alternativu!

  • Ravnopravnost Vreme: 05.05.2015 14:24h

    Ne daju ženi da bude predsednik, pa to ti je! To je prva žena kod nas da je predsednik stranke! Šta hoće taj mali Mladenović?! Treba rasterati takvo društvo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP