Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ŽUTI KARTON

Babić: Andrejevićeva bahatost neće proći nekažnjeno

Autor: Blic | 28.08.2014 - 09:17:00h | Komentara: 0

Zoran Babić, šef poslaničkog kluba SNS, kaže da stranka neće ostati gluva i slepa na najnoviju bahatost Dejana Andrejevića.

Kako je „Blic“ juče pisao, osim što nije plaćao komunalne račune, Andrejević, koji je i poslanik i direktor niškog Vodovoda, koristio je službeni automobil kao da je njegov lični.

Dejan Andrejević

Dejan Andrejević

 
Babić je - kao i prošli put kada smo ga zvali da prokomentariše to što Andrejević ne plaća redovno komunalije - bio šokiran ponašanjem kolege koji ne prestaje da bruka stranku sa više od 100.000 članova.

Zoran Babić

Zoran Babić | Foto: Boško Karanović

- Stranka se od ovog čoveka ograđuje. To nije ono za šta se mi zalažemo. Nadležni organi moraju da reaguju i da sankcionišu ovakvo ponašanje. Ne mogu u ovom trenutku da kažem šta će biti sa Andrejevićem, ali ova bahatost neće proći nekažnjeno i nećemo ostati gluvi i slepi ne ovo što se događa. Najoštrije osuđujem poteze ovog čoveka, jer sada je vreme štednje i domaćinskog ponašanja - rekao je Babić za „Blic“.
Babić je kazao da je prošlo vreme kada su direktori imali priliku da se koriste svojim položajem i kada su mogli službene automobile da koriste u privatne svrhe, ili da zahvaljujući svom položaju dobijaju povoljnije kredite. On naglašava da je sada na ceni novi sistem vrednosti koji je „potpuno suprotan Andrejevićevom ponašanju”.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić, koji je i predsednik Gradskog odbora SNS u Nišu, i juče je bio zauzet sastancima tako da do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo komentar o najnovijem ispadu direktora Vodovoda, koji je aktuelni sekretar Gradskog odbora SNS u Nišu, ali i bivši Perišićev šef kabineta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP