Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROZIVKE NA RAČUN STRANAČKOG KOLEGE

Babić: Cvijanu nije dovoljna podrška Miškovića

Autor: Tanjug | 12.12.2013 - 13:41:00h | Komentara: 3

Šef poslanika SNS Zoran Babić izjavio je danas da Vladimira Cvijana nije podržao nijedan odbor u kandidaturi za lidera stranke i da za tako nešto nije dovoljna podrška Miroslava Miškovića, već da je potrebno da ga kandiduju opštinski i gradski odbori.

Prepušta vaterpolo - vaterpolistima: Zoran Babić

Zoran Babić | Foto: Beta

Babić smatra da je razlog nervoze koju je, kako je naveo, u svom nastupu pokazao poslanik Cvijan, to što ga kao kandidata za predsednika SNS nije podržao nijedan mesni odbor, a kamoli opštinski i gradski.

- Da bi se neko kandidovao za predsednika SNS nije dovoljno to što će ga kandidovati Miroslav Mišković, već je potrebno da ga kandiduju članovi SNS - opštinski i gradski odbori - rekao je Babić Tanjugu.

Prema njegovim rečima Cvijan tu podršku nema u SNS i to je razlog nervoze "koju je nažalost iskazao u svom nastupu punim mržnje, pakosti i osećaja koji ne treba da budu vidljivi, ne samo na političkoj sceni već bilo gde, rekao je Babić.
SNS, naglasio je on, funkcioniše na demokratskim nacelima, Statut stranke definiše i omogućava da se svaki član SNS može da kandiduje na svaku funkciju, pa i za predsednika, ali da je za kandidaturu potrebna podrška 15 opštinskih ili gradskih odbora.
Ukoliko Cvijan misli da je napad na njegove prijatelje procesuiranje i sudski epilog koji ima Mišković, onda je u redu ili ukoliko takodje misli da su napadi na njegove prijatelje hapšenja koja su se desila u operaciji Grom, gde smo dobili podršku instituacija EU i gde smo sa ulica pomerili one koji su prodavali narkotike deci, ako Cvijan misli da je to udar na njegove prijatelje, mogu da prihvatim, rekao je Babić.
On je poručio da će Srbija i dalje udarati na one koji krše zakon svidjalo se to nekome ili ne.
Srbija će biti jača od svih tajkunsko-političko-krimalnih lobija koji žele da nas zaustave u reformi društva, poručio je Babić.
Cvijan je prethodno rekao da je lider SNS Aleksandar Vučić "uplašen i nervozan" zbog njegove kandidature, o čemu, kaže, svedoče napadi na njega i njegove pristalice, ali da on neće povući kandidaturu.
Poslednji komentari
  • malenijerry Vreme: 12.12.2013 18:09h

    Naravno da Miskovic nije dovoljan Cvijanu. Mislim da je i on sam svestan toga, ali nema nazad sad. Sam je sebe odao, da saradjuje sa Miskovicem, sad samo mozemo da ocekujemo da se otkrivaju neki nedozvoljeni poslovi koje su radili. Nista mu ne preostaje drugo nego da nastavi svoju igru, da napada Vucica i ostale u nadi da ce postici nesto.

  • strumpfic Vreme: 12.12.2013 18:12h

    Vucic se plasi nekoga? Cvijana? Ne plasi se demokrata, kriminalaca, tajkuna, a da se plasi Cvijana?! Ma dajte, molim vas...

  • DSV Vreme: 14.12.2013 17:32h

    Cvijan je OBORIO TADICA ,jer je bio INSAJDER SNS-a! E sad neznam koga su TAJKUNI odredili da zameni Vucica . Ali ako ga i ne zamene Vucic ce se stalno pitati "A STA TO IMA ON OD DOKUMENATA O MENI" i CVIJAN nikad nece biti izbacen iz SNS-a ,jedino ako sam ode ili Misko naredi !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP