Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

USLOVLJAVANJE

Babić: Pet uslova za buduće koalicione partnere

Autor: Tanjug | 06.03.2014 - 09:32:00h | Komentara: 2

Član predsedništva naprednjaka je rekao da SNS u kampanji promoviše politiku budućnosti, snažnijih reformi i izgradnju stabilnog evropskog društva.

zoran babić

Zoran Babić | Foto: Screenshot "Youtube"

Budući koalicioni partneri Srpske napredne stranke (SNS) treba da ispune pet uslova – prihvatanje politike SNS-a, snažnih reformi i izgradnje stabilnog društva, još jače borbe protiv korupcije i kriminala, ubrzanja u evropskim integracijama, posvećenosti poslu i jačanju investicionog ambijenta koji će zaposliti ljude u Srbiji, rekao je član predsedništva SNS Zoran Babić.

On je za list “Danas”, na pitanje da li je Ivica Dačić “prokockao svoju šansu”, rekao da će “budući premijer Aleksandar Vučić, izabran voljom građana, a ne tajkuna, pokazati kakvog predsednika Vlade je Srbija dugo čekala i kakvog zaslužuje”.

- Politike koje su sprovodile vlade do 2012. godine su jele i ljude i radna mesta, a hranile tajkune i političare. Reformske mere koje mi predlažemo zaposliće ljude, a pojesti tajkune i njihove političare – ocenio je Babić.

Babić je istakao da SNS u kampanji “promoviše politiku budućnosti, snažnijih reformi i izgradnju stabilnog evropskog društva”.

- Ukoliko se neko ne zalaže za ove vrednosti i smatra da je to kritika, onda to više govori o njima nego o SNS. Jedini rivali koji žele da nas zaustave i vrate naše društvo nazad su tajkuni i tajkunski političari. SNS pravi koaliciju sa građanima Srbije – naglasio je Babić.

Poslednji komentari
  • PG Vreme: 06.03.2014 10:43h

    Stavi i jedan od uslova da se resi pitanje duple prodaje grobnih mesta u Vrnjackoj Banji dok si ti bio Direktor.

  • Srna Vreme: 07.03.2014 08:07h

    I dalje ćete imati svoje povlašćene tajkune, i dalje ćete njih baštiniti a narod opelješiti do gole kože, i dalje će borba protiv korupcije biti selektivna, lekar za 3oo Eur-a brzinski leti u zatvor a vaši tajkuni za ukradenih milione Eura nam se smeju itd....itd... Ne verujemo ništa političarima, delom dokažite.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP