Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SLUŠA PREMIJERA

Babić podneo je ostavku na mesto predsednika Nadzornog odbora Laste!

Autor: Tanjug | 01.09.2014 - 12:54:00h | Komentara: 5

Narodni poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Babić podneo je ostavku na mesto predsednika Nadzornog odbora saobraćajnog preduzeća "Lasta" u skladu sa politikom te partije da njeni funkcioneri ne mogu obavljati dve ili više funkcija.

Prepušta vaterpolo - vaterpolistima: Zoran Babić

Zoran Babić | Foto: Beta


Babić je o tome obavestio premijera Aleksandra Vučića, Agenciju za borbu protiv korupcije i Izvršni odbor SNS.


"Kao što sam i obećao shodno politici i odlukama SNS o nepostojanju mogućnosti za duplim funkcijama podneo sam ostavku na mesto predsednika Nadzornog odbora saobraćajnog preduzeća "Lasta", rekao je Babić Tanjugu istakavši da je ostavka već usvojena.


Babić je naveo da je prethodno od poslovodstva Laste tražio izveštaj o radu u prethodnih 14 meseci odnosno za period kada je on bio na čelu Nadzornog odbora.


Za to vreme, kako je rekao, dug Laste je smanjen za skoro 10 miliona evra precizirajući da je dug 12.juna prošle godine bio 59 miliona evra, a danas to saobraćajno preduzeće duguje oko 49 miliona evra.


Istakao je i da su sve obaveze prema zaposlenima izmirene, te da će do kraja nedelje biti isplaćena julska plata i dodao da se po šestomesečnom obračunu takodje vidi da je "Lasta" za oko dva miliona evra, u odnosu na prvih šest meseci prošle godine, poboljšala poslovanje.


Babić je izrazio uverenje da će se i ostali funkcioneri ponašati na odgovoran i ozbiljan način.


- U Srpsku naprednu stranku se dolazi kako bi sprovodili politiku reformi, kako bi podigli državu na noge, i da bi gradjani živeli bolje, u Srpsku naprednu stranku se ne dolazi zbog gomilanja funikcija i neophodni su rezultati - zaključio je Babić.

Poslednji komentari
  • sima Vreme: 01.09.2014 14:55h

    Mnogima nije bilo ni jasno šta će Babić u nadzoru Laste. Tužno i smešno.

  • grada Vreme: 01.09.2014 18:00h

    Dok si ti bio predsednik nadzornog odbora direktor je opustosio lastu i naravno ti nisi odgovoran, jer je tvoj posao samo da uzmes pare i da se ne mesas u svoj posao!!!

  • Poison Vreme: 01.09.2014 20:30h

    Izuzetno odbojna ličnost, poltron koji ruši ugled skupštine i SNS-a.Najbolje bi bilo da se izgubi u vidu lastinog repa i radi ono što jedino zna -švercuje devize u svojoj menjačnici.

  • Драгомир Vreme: 02.09.2014 06:20h

    Само полако јер наилази време када ће у скупштини бити највише СЕДАМДЕСЕТ посланика!Толико на основу броја становника па ни они неће знати чему служе? Да изађу за говорницу па као сељанке преко тарабе!Као изгласали многе бесмислене законе.Видећете да ће бити време када ће вући за руку многе да пристану бити посланици!Ма,бре,да ми плате милионче не бих тамо седао и слушао оно што се тамо ради.МИЛИОНЧЕ!

  • Dr. Jackyll Vreme: 02.09.2014 07:48h

    RTS2 bi pre prenosa skupštine zbog sablažnjivog i agresivnog izgleda tandema Babić-Martinović trebalo da da preporuku da program ne gledaju deca do dvanaest godina i stariji od 60 godina.Prvi da ne bi imali trajne psihološke posledice, a drugi da ne bi doživeli infarkt.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP