Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUČAN

Bajatović: Ako i ne budem u vladi, biću u Srbijagasu!

Autor: Tanjug | 16.02.2014 - 12:42:00h | Komentara: 10

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da će o restruktuiranju "Srbijagasa" odlučivati nova republička vlada, a da će on, i ukoliko ne bude u toj vladi biti u "Srbijagasu".

Dušan Bajatović

Dušan Bajatović | Foto: FoNet

 
Bajatović je u Novom Sadu, pred predizbornu konvenciju koalicije okupljene oko SPS-a, na pitanje novinara šta će biti sa restrukturiranjem "Srbijagasa", rekao da je to dobro pitanje i da će o tome raspravljati nova vlada.

Na pitanje novinara šta će se desiti ukoliko on ne bude u toj novoj vladi, Bajatoviće je odgovorio: "Biću u 'Srbijagasu'".

Osvrćući se na situaciju u Skupštini autonomne pokrajine Vojvodine, Bajatović je rekao da je siguran da će "krajem septembra ili u oktobru biti raspisani vanredni pokrajinski izbori".

Govoreći o aktuelnoj predizbornoj kampanji, Bajatović je kazao da će koalicija na čijem čelu je SPS, voditi pozitivnu kampanju, propagirajući "sve one vrednosti po kojima je ta koalicija prepoznatljiva".

- Vodićemo pozitivnu kampanju, ali, naravno, odgovorićemo i na sve napade - istakao je Bajatović, naglasivši da veruje da će koalicija SPS-PUPS-JS ostvariti najbolji izborni rezultat od 2000. godine naovamo.
Poslednji komentari
  • Radiša Vreme: 16.02.2014 13:14h

    Dačić je preko Bajatovića pokrao JP SRBIJAGAS NOVI SAD do koske, a JP EPS preko Palme i Kolubare . Bajatović i Palma su samo sapomagači u krađi Dačiću. Od Vatikana su dobili befel da restruktuiraju JP SRBIJAGAS i fotmiraju Firmu „Južni tok“ , koju moraju da poklone američkoj OFF SHORE privatnoj COMPANY u znak zahvalnosti za odkidanje Kosmeta!. Mramo da spalimo zmijsko leglo Centar u Beogradu: Čuvare revolucije, Crnoruke, Dedinjski klan ili nas neće biti.

  • Ceca Vreme: 16.02.2014 13:47h

    I to sve iz ljubavi prema Srbijagasu, jel tako Bajatoviću?! A to što imaš najveću platu u Srbiji a ništa ne radiš, nije te sramota bre!

  • sasa Vreme: 16.02.2014 13:50h

    da da, bices,dok si ziv u srbija gasu.i tvoj sin i unuk,svi ce biti

  • Ljubomir Vreme: 16.02.2014 13:59h

    Kada budem cuo da su tebe uhapsili ,napicu se od srece pa mi neces umesto gasa prodavati vazduh a na izborima glasacu odma za tu stranku koja je dala nalog za tvoje hapsenje pa makar to bio i SPS ps-( mrzim ga ali ipak ne toliko da bi za njih mogao glasati !)

  • jasmina Vreme: 16.02.2014 15:47h

    VUCICU I OVAJ JE ZREO ZA ZATVOR VR#EME JE I NJEGA DA PROCESLJAS .DOSTA JE ZIVEO U IZOBILJU>TREBA DA VRATI SVE STO JE UZEO .SRAM GA BILO .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP