Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PONOVO IZABRAN

Bajatović ponovo predsednik Pokrajinskog odbora SPS!

Autor: 021.rs | 30.11.2014 - 17:02:00h | Komentara: 1

Dosadašnji lider vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović ponovo je danas izabran za novog predsednika tog odbora na Devetom kongresu Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu u Novom Sadu.

Dušan Bajatović

Dušan Bajatović | Foto: FoNet

Po okončanju Kongresa održana je i prva sednica novog saziva Pokrajinskog odbora SPS-a za Vojvodinu na kojoj je izabrano rukovodstvo tog odbora, odnosno potpredsednici i Izvršni odbor. Za potpredsednike vojvođanskih socijalista, na predlog Dušana Bajatovića, izabrani su Radislav Striković, Goran Radić, Livija Gavrilović, Marko Rovčanin, Sreten Jovanović i Tamara Zagorac Mešter.
Za sekretara izvršnog odbora izabran je Ivan Đoković, a izabrano je i 27 članova novog Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora SPS-a. Na današnjem Kongresu odlučeno je i da se poveća broj članova pokrajinskog odbora, tako da ih je sada 95, dok ih je u prethodnom sazivu bilo 20 manje.
Kongresu pokrajinskog opdbora SPS-a, koji je održan pod sloganom "Reč je o budućnosti", prisustvovali su zamenik predsednika SPS-a Žarko Obradović, potpredsenici te stranke Branko Ružić i Aleksandar Antić, kao i predstavnici stranaka koje su koalicioni partmeri SPS-a na republičkom nivou i u velikom broju lokalnih zajednica, Srpske napredne stranke i Jedinstvene Srbije.
Naprednjake je predstavljao član Predsedništa i predsednik Gradskog Odbora Novog Sada i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dok je u ime Jedinstvene Srbije gost na Kongresu bio predsednik Pokrajinskog odbora te partije i zamenik predsednika Srđan Kružević.
Poslednji komentari
  • Mrljivoje Vreme: 01.12.2014 00:34h

    Najbolje placeni srbin... koje se pare tu vrte... bolje sto narod nije u toku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP