Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

AJMO, NAVALI, NARODE

Balša danas daje Babićev sat na licitaciju

Autor: M. Keranović | 29.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Ručni sat šefa poslaničke grupe SNS-a Zorana Babića koji je završio kod poslanika demokrata Balše Božovića danas će biti stavljen na licitaciju.

Za Balšu je to  jeftin sat: Babić

Za Balšu je to jeftin sat: Babić | Foto: Oliver Bunić

Svi zainteresovani moći će da ponude cenu na sajtu „www.skupstinskisat.com“, koji će biti postavljen u toku današnjeg dana, a učesnicima licitacije zagarantovana je anonimnost. Prihod od prodaje ići će u dobrotvorne svrhe, tačnije u ruke nekog od mladih talenata.


Inače, Božović je pre skoro dve nedelje pošteno ojadio Babića kada mu je tokom skupštinske rasprave uzeo sat. Naime, Babić je tada, kritikujući Božovića da poseduje veću imovinu kao ilustraciju za to naveo da njegov (Babićev) ručni sat nije mnogo vredan, rekao da pristaje da taj sat zameni za skupoceni Božovićev. Međutim, pošto Božović nije imao sat, prišao je Babiću i uzeo njegov. Nakon toga, poslanik demokrata predložio mu je da menjaju i imovinu, međutim, Babić je to, što se kaže, prečuo.

Kreće  licitacija:  Božović

Kreće licitacija: Božović | Foto: Emil Čonkić


- Želeo je da prikaže sebe kao siromašnog i skromnog čoveka tako što je tvrdio da je sat, koji košta 44.000 dinara, platio 8.000. Međutim, iz njegove neuspešne samopromocije, ipak, proizlazi nešto dobro. Sva sredstva od prodaje dobiće neko od pametnih, mladih ljudi koji cene znanje i ne kupuju diplome. Kad je reč o Babiću, ne verujem da će se opametiti. Mislim da će nastaviti u radikalskom stilu da govori neistine, kleveće i lažno optužuje, ali makar će neko od mladih talenata imati korist - rekao je za „Alo!“ Božović.
Zoran Babić kaže za „Alo!“ da nema ništa protiv da novac od prodaje sata ode u humanitarne svrhe.

- Siguran sam da gospodin Božović više nije u mogućnosti da otima i da se bogati na račun građana Beograda i svih ostalih građana. Ostala mu je mogućnost samo da vara, a to je pokazao kada sam mu predložio da menjamo satove, pa je oteo moj. To samo pokazuje simboliku vlasti DS-a, a to je da samo uzimaju, a ništa ne daju... Nemam nikakav problem da novac od prodaje ode u humanitarne svrhe, ali bih voleo i da vidim da Božović nosi takav sat, ali znate kako, za njega je to omalovažavajuće jer su navikli na skupocene, od nekoliko desetina hiljada evra - navodi Babić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP