Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PRESUDA

Bivši ministar SCG Prvoslav Davinić oslobođen optužbe!

Autor: D. Ć. | 09.07.2013 - 11:41:00h | Komentara: 4

Prvoslav Davinić bivši ministar Srbije i Crne Gore oslobođen je danas ponovo optužbe u Višem sudu u Beogradu da je nezakonito dodelio brod "Barkasa" crnogorskoj mornarici vredan 50.000 dolara.

Opljačkan - Prvoslav Davinić

Prvoslav Davinić | Foto: M. Đurica

Optužnica je teretila Davinića da je u avgustu 2005. odobrio da se to vojno plovilo iz viška nepokretnosti Vojske tadašnje zajednice SCG ustupi crnogorskom regionalnom centru za obuku ronilaca za podvodno deminiranje u Bijeloj, a da prethodno nije bila podeljena pokretna imovina između Srbije i Crne Gore.
Slučaj je otkrio Generalni inspektorat Ministarstva odbrane Srbije.
Poslednji komentari
  • VLADASD Vreme: 09.07.2013 12:03h

    Malo apsimo da narodu zamazemo oci a onda oslobadjamo kad se slegne prasina , tako prodje i Raseta isto . A tek kad pocnu ovi sadasnji da izlaze bice cudo !!!

  • Lala Vreme: 09.07.2013 12:27h

    P i za to oslobodjen? Oslobodjen za pancir-narod ojadjen. Oslobodjen za satelit-narod ojadjen. I ko zna jos koliko mahinacija je izveo taj ministar kada pogledate u kakvoj vili zivi i koju je kupio od mafijaskog procenta.

  • nena Vreme: 10.07.2013 07:35h

    srpsko pravosudje sluzi samo za obracun medju strankama,da zastiti kriminalce i lopove i pre svega politicare kriminalce a ostali predmeti,znamo koliko ih je i otezu se u nedogled.tako je to kad se kupuju diplome i mafija skoluje svoje sudije pre svega zenske koje takodje imaju po dve funkcije kao i nasi vodeci politicari dacic,vucic,dinkic i ko zna koliko jos njih.tako da ove zenske sudije prepodne sude a nocu pripremaju klijente.nase pravosudje je sa crvenim fenjerima ! pogledajte dali su za nesto odgovarali malovicka,homen i drugi,a o ovima sad i da negovorim .

  • ristan Vreme: 10.07.2013 09:30h

    slobodiše Drrulića,oslobodiš Antonića,oslobodiše Davinića,pređoše šutke preko afere sa mlekom,,afere sa malom maturom,šta čekaju što jedanput ne oslobode Miškovića i ostale jer u ovoj zemlji niko nizašta kriv.Hvala bOGU DA ŽIVIMO U TAKO SREĆNOJ ZEMLJI.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP