Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LOKALNI IZBORI

Blago Voždovcu sa obećanjima stranaka

Autor: Ekipa Alo! | 05.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Političke partije juče su različitim obećanjima građanima nastavile kampanju za lokalne izbore u opštini Voždovac u Beogradu, koji će biti održani 15. decembra.

Biće posla za komunalce  kad prođu izbori

Biće posla za komunalce kad prođu izbori | Foto: Zoran Ilić

Naprednjaci ističu da su uprkos blokadi bivše gradske vlasti, koju su predvodile demokrate, uspešno radili i obećavaju veći opštinski budžet, dok Zeleni Srbije, koji izlaze na listi sa Demokratskom strankom tvrde da će sprečiti divlju gradnju.


Demokratska stranka Srbije se založila za donošenje plana postavljanja privremenih pokretnih objekata čime bi se uredilo postavljanje tezgi i ulična prodaja, dok Beogradska inicijativa obećava rešavanje problema divljih taksista.

Nova stranka ukazuje na problem preprodaje narkotika na Voždovcu, dok se Liberalno demokratska partija protivi zapošljavanju “partijskih vojnika” u opštinsku administraciju.
 
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 05.12.2013 08:48h

    Ја,Драгомир са Вождовца или ти шумадинац из Стига,велим да није то што обећавају толико да не можемо толико да понесемо него,бре,бато,после тога не могу да их слушам КАКО СЕ ПРАВДАЈУ.Пајзите ово ... Ови сада што су власт били онда када је Србији било најгоре!Онда дошле демократе па били килави?Онда их заменили они шо су били најгори?Е сада ове шо су били најгори би опет да смене ови килави?ЛЕПО САМ СЛУЂЕН ДА ЈА И ОВАКО МАТОР НЕ ЗНАМ ШТА САМ НАПИСАО?А мож0 бити да сам написао истину!

  • Nikola Vreme: 05.12.2013 09:25h

    Zasto se lokalni odbor SNS-a na Vozdovcu krije iza Vucica? Zasto je na plakatima Vuciceva slika? Zasto lepo ne kazu ko je kandidat za predsednika opstine, pa da ne glasamo za njih!? Mislim da u ovom tekstu sve lepo pise http://www.alo.rs/vesti/politika/naprednjak-s-vozdovca-upozoravao-korumpirani-smo/38283. Sto se mene licno tice, do sada sam glasao za SNS, a sada sigurno necu, osim ako Vucic ne objavi liste i to naravno bez sadasnjeg predsednika opstine i bez polukvalifikovanih clanova opstinskog veca. Ili ce sami da menjaju svoje, ili cemo mi da ih menjamo!

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 05.12.2013 09:53h

    Да поносни Вождовчанин војвода Степа Степановић зна како ововременске сранке са својим поглавницима, доглавницима, побочницима васколико унеређују Вождовац, а посебно Кумодраж, окретао би се у гробу. Доста злочина!

  • nada Vreme: 05.12.2013 10:00h

    Od obecanja se ne zivi..Dosta smo ziveli prethodnih deset godina u nadi ! Vreme je da vladaju oni koji ispunjavaju nade! Videli smo da se samo obecanjima ne moze ziveti..Samo treba pogledati Srbiju i njeno ekonomsko stanje i pogledati siromastvo gradjana Srbije i zakljuciti da li su nam ispunjavali nade!

  • Goran Vukicevic Vreme: 13.12.2013 19:14h

    Pre 2-3 dana na moja vrata su zakucali volonteri Beogradske Inicijative...koji su me prijatno iznenadili. Gradjanin sam grada Beograda vec 4-5 godina, nikada nisam izasao na glasanje...cak mi je i ujak u SNS koji se pre par godina kandidovao i za odbornika grada Beograda. Slagao sam ga da sam glasao zbog njega ali ni to nisam uradio. Volonteri su me iznenadili samo zbog par stvari...kada su zakucali na moja vrata nisu rekli samo mi smo volonteri itd...i ostavili mi poklon kao ostali omladinci raznih stranaka...vec su me iznenadili samim tim sto su postavili jedno zanimljivo pitanje: "Da li imate neki problem u vasoj opstini, koje bi hteli da nam kazete?". Svidja mi se i sto se bore sa problemima sa parking servisom i komunalnom policijom, jer ja sam platio u Brace Jerkovica gde zivim 2-3 puta po 5000 din. kaznu zbog parkiranja ispred moje zgrade, sto je za mene podkradanje nas gradjanina koji sastavljamo jedva kraj sa krajem! Zato biram Beogradsku Inicijativu, razmislite i vi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP