Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ĐORĐEVIĆ VERNO SLEDI KOŠTUNICU

Bora Čorba raskrstio sa DSS

Autor: Ekipa Alo! | 23.10.2014 - 08:30:00h | Komentara: 5

Muzičar Borisav Đorđević izjavio je da je napustio Demokratsku stranku Srbije i da se pridružio Državotvornom pokretu. Đorđević je ocenio da je DSS napustio svoju dosadašnju politiku, pa i on napušta tu stranku.

Đorđević verno  sledi koštunicu

Đorđević verno sledi Koštunicu | Foto: Mitar Mitrović

- Izlazim iz DSS-a zato što ne želim da sarađujem sa onima koji ne slede ideje državotvorne politike. Svoju borbu za Srbiju nastaviću u Državotvornom pokretu, koji je i nastao da bi sačuvao izvornu politiku DSS-a - naveo je Đorđević.

Previranja u DSS-u počela su 12. oktobra, nakon što je na izborima za predsednika pobedila Sanda Rašković Ivić. Dugogodišnji lider DSS-a Vojislav Koštunica potom je napustio stranku uz obrazloženje da se odrekla politike neutralnosti, a za njim je izašao jedan deo bivših visokih funkcionera stranke. Deo njih juče je najavio osnivanje Državotvornog pokreta.
Poslednji komentari
  • Dragica Vreme: 23.10.2014 09:27h

    Ovo je jos jedan dokaz svog gospodstva u DSS-u! Svaka cast sto ste ostali dosledni svojim stavovima I principima .Ovo treba da bude pokazatelj sta je to karakter. Svaka cast svima koji su ostali dosledni -ne lideru partije , vec principu.

  • zajecarka Vreme: 23.10.2014 11:20h

    Sad ce jos da ispadne da je Mirkovic neka faca koja ce da napravi dve frakcije u sns.tesko,tesko...nego covek nema obraza.izbacili ga iz stranke,a on doso na proslavu.

  • zajecarka Vreme: 23.10.2014 11:22h

    Sad ce jos da ispadne da je Mirkovic neka faca koja ce da napravi dve frakcije u sns.tesko,tesko...nego covek nema obraza.izbacili ga iz stranke,a on doso na proslavu.

  • Драгомир Vreme: 23.10.2014 18:20h

    Ша вели Драгица?ГОСПОДСТВО У ДССу?Еј,бре,дете или сестро,странка је пропала јер није успела обичну баналност да постигне?Да макар уђе у парламент колико да само врховни имају користи?Када странка то доживи нема више ,,господства,, већ се растура и крај приче!

  • Biljana Vreme: 23.10.2014 18:52h

    Kad to kaze Zivkovic,onda mora da je tako- pa on se vec pokazao kako je posten i uspesan...more, bolje bi mu bilo da cuti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP