Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

REAKCIJA NA IZJAVU O HAŠIMU TAČIJU

Borislav Stefanović: Hitno smeniti Marka Đurića!

Autor: Beta | 03.10.2013 - 18:22:00h | Komentara: 5

Demokratska stranka (DS) zatražila je danas da savetnik predsednika Srbije Marko Đurić bude hitno smenjen zbog izjave da je za Hašima Tačija svako ko ne glasa za Građansku inicijativu "Srpska", rekao je danas funkcioner DS-a i bivši šef pregovračkog tima Beograda Borislav Stefanović.

Mesecima prikrivao imovinu: Marko Đurić

Marko Đurić | Foto: Nenad Đorđević

"To je radikalski manir podele Srba i jako opasan jezik mržnje i Đurić zbog toga hitno mora da ode", rekao je Stefanović agenciji Beta.
Đurić je za današnje "Novosti" rekao da će se građani na lokalnim izborima na Kosovu izjašnjavati za Srbiju, glasajući za listu "Srpska", jer je to jedina lista koja uživa podršku svih institucija Srbije.
"Ono do čega bi moglo da dođe ukoliko bi ekstremni krugovi, koji pozivaju na bojkot, doprli do većeg broja birača, jeste da u određenom broju opština bolji rezultat nego što bi smelo, ostvare oni koji su bliski Hašimu Tačiju i drugim vođama separatističkog pokreta", kazao je Đurić.

DS će glasati protiv zakona: Borislav Stefanović

Borislav Stefanović | Foto: Marko Rupena

Stefanović je naveo da listu "Srpska" podržava država Srbija i upitao da li to znači da su oni koji nisu na toj listi antidržavni elementi i da podržavaju Tačija.

"Da li je to isti onaj Tači sa kojim se rukuju i pregovaraju, što je u redu, ali zar nisu rekli da će pre nebo pasti nego što će se Nikolić rukovati sa Tačijem", rekao je Stefanović.
On je istakao da DS podržava masovan izlazak na kosovske lokalne izbore zakazane za 3. novembar.
"Mi imamo svoju listu Građanska inicijativa 'Demokratija' u velikom broju opština severno i južno od Ibra, ali nas niko nije zvao, osim u malom broju opština, da budemo na centralnoj listi", rekao je Stefanović.
Poslednji komentari
  • nina Vreme: 03.10.2013 18:54h

    to nije u redu,pa i ljudi sa hendikepom trebaju da imaju ista prava,a tek da budu savetnici tomi nikolici stvarno netreba da biude neki problem.

  • marko Vreme: 03.10.2013 19:08h

    Manimo se ovih gluposti ..Kosovo je Srbija i batalite EU ..poslusajte Kostunicu.

  • Ludi ja Vreme: 04.10.2013 00:09h

    Odakle ovima oci i hrabrost da nesto traze pa oni su sve ovo i zapoceli ,ovi samo nastavljaju gde su oni stali , klosari belosvetski

  • urke Vreme: 04.10.2013 08:15h

    Borko, to sto ti imas se leci. U Lazi. I traje. Ali se leci.

  • momazver Vreme: 04.10.2013 09:17h

    Borkic,sta u djuricevij izjavi NIJE TACNO...to sto vi BIVSI napraviste zamesateljstvo,pa ovi SADASNJI,kako znaju i umeju moraju da vade kestenje iz vatre..jel to..ALO Borkic, PRVO svi da glasaju za srpsku listu,DRUGO,tako ce ostvariti vecinu i mogucnost osnivanja Zajednice srpskih opstina.TRECE,tad se ,kad se dobiju izbori,svadjajte ko pravi srbi. i pod RAZNO,ali zapravo pod JEDAN/1./vasim sitnosicardziskim ponasanjm u vezi ovih izbora VI DIREKTNO pomazete Taciju...ne laje krra sela radi vec sebe radi... vi vrseci isto UMILJAVATE SE nekome..kome ,oni koji vas prate-znaju,a onima koji nemaju vremena za vasu politiku,jer jure za *lebom,-pokazace vreme.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP