Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OTVORIO DUŠU

Borislav Stefanović nezadovoljan: Đilas me predložio, ali nisam prošao!

Autor: Kurir | 18.04.2014 - 18:36:00h | Komentara: 1

Borislav Stefanović na Tviteru je, posle izbora Nataše Vučković za Đilasovog zamenika šefa poslaničke grupe DS, otvorio dušu i rekao da je Đilas preglasan i da će on ubuduće biti samo običan poslanik bez funkcije.

Borislav Stefanović

Borislav Stefanović | Foto: FoNet

Demokratska stranka je na izborima za republički parlament prošla sa minimalnim brojem poslanika i od samog početka jasno je da će biti mnogo onih koji će želeti da zauzmu vodeće funkcije u poslaničkom klubu DS, ali male su mogućnosti da se apetiti svih zadovolje. Neminovno je da će to izazvati nove sukobe među već podeljenim demokratama.

Nakon što je lider demokrata Dragan Đilas izabran za šefa poslaničkog kluba, trebalo je izabrati i njegovog zamenika. Već se pisalo da su kandidati bili Borko Stefanović koga je predložio upravo Đilas i Nataša Vučković koju je predložila Pajtićeva ekipa. Preglasavanjem je na kraju odlučeno da Đilasova zamenica u poslaničkom klubu bude Vučkovićeva.
Đilasu je to teško palo, jer se pokazalo da više nema kontrolu ni u malom poslaničkom klubu, a Stefanović, koji je u prethodnom sazivu parlamenta bio glavni orator demokrata, pao je u potpuno očajanje i depresiju. To je podelio i na Tviteru.

borislav-tviter

*Klik za uvećanje

Na pitanje jedne obožavateljke ko se to usudio da dira Stefanovića, on je potpuno otvorio dušu i rekao da ga je Đilas predložio, ali da, na žalost, taj predlog nije prošao i da je Đilas preglasan, te da će ubuduće biti samo običan poslanik bez funkcije.

borislav-tviter

*Klik za uvećanje

Poslednji komentari
  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 18.04.2014 23:39h

    Normalno reagovanje gospodina Bortka koji je sprovodeći politiku stranke na vlasti u periodi 2008-2012 izbio u prvi plan koji je poklonjen Dačiću i Vvučići koji su došli u vladu sa unapred prihvaćenim zadatkom da urade nešto za srbe na Kosovu i da sebe dignu tako visoko da se počelo šaptati i o medjunarodnim nagradamo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP