Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OSTAVKA

Borko novi šef
poslanika DS-a

Autor: Beta | 24.12.2012 - 15:48:00h | Komentara: 11

Poslanik Demokratske stranke Borislav Stefanović izabran je danas za novog šefa poslaničke grupe te stranke u Skupštine Srbije, nakon što je Dragoljub Mićunović podneo ostavku na tu funkciju.

Borko Stefanović

Kalif umesto Mićuna: Borko Stefanović | Foto: Emil Čonkić

Stefanović je to potvrdio novinarima posle sastanka poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije, kojem je prisustvovao i lider DS Dragan Đilas. Zamenik šefa poslanika biće poslanik te stranke Janko Veselinović.
Ranije danas šef poslaničke grupe DS Dragoljub Mićunović izjavio je da će podneti ostavku na tu funkciju, jer je, kako je objasnio, tu ulogu i prihvatio u ograničenom vremenu.

Stranka treba da opstane - Dragoljub Mićunović

Zreo za penziju: Dragoljub Mićunović | Foto: Dejan Živančević

On je kazao da je izabran privremeno za šefa poslaničke grupe DS, na dva meseca, ali da je ostao na toj funciji pola godine.
Mićunović je dodao da će ostati aktivan poslanik u Skupštini Srbije, kao i da će u Političkom savetu DS raditi na programskim dokumentima.
Poslednji komentari
  • milijana Vreme: 24.12.2012 12:51h

    za stare ljude u dubokoj starosti, vrlo je vazno da vode uredan zivot. uvece nakon terapije ukoliko je uzimaju, solja mleka i u krevet, a ne da dremaju po skupstini, po strazburu, i kad dodje vreme glasanja stiskaju pogresno dugme. zamislite da takvi imaju ono nuklearno koferce .. uvece solja mleka, terapija ukoliko je uzimaju

  • jovaN Vreme: 24.12.2012 14:46h

    Dobro se setio (ili su ga potsetili)! "Nova metla bez drške!" mete li mete. Nepodobni se ili sklanjaju ili podnose ostavke!

  • Aleksandar Vreme: 24.12.2012 15:34h

    Ode starac Fočo od stotinu ljeta.... Još da ode i iz skupštine , e to bi bilo baš baš. Odavno je njemu mesto na Kalemegdanu.

  • milan Vreme: 24.12.2012 19:23h

    Predpostavljam da je Borka na ovu funkciju kvalifikovalo patrijsko iskustvo kao i dokazana odanost ? Ovo postavljenje najbolji je pokazatelj gde se DS nalazi .... ( VIKILIKS, VUK, BORIS.....)

  • novica952 Vreme: 24.12.2012 20:45h

    Borko Stefanović je stajanjem u red na pravu stranu kod početnog prepucavanja između Đilasa i Tadića oko vođstva strane nagrađen funkcijom šefa poslaničkog kluba u Skupštini Srbije.Kao bivši tadićev pregovarač u Briselu stekao je rutinu iskusnog političara, čoveka koji ume da pregovara i da vesto balansira između onoga što je ponuđeno i onoga što je realno.Da je bio uspešan u tim pregovorima rejklo bi se da ne mnogo i da je mnoge sporazume parafirao i uveo nas u obaveze koje je ova vlada morala da prihvati.kako će se pokazati na novoj funkciji kontrole i organizacije svog poslaničkog kluba pokazaće vreme koje dolazi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP