Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

RAT: VUČIĆ I STEFANOVIĆ

Borko: Vlast istragom o NIS krije tajne ugovore!
Vučić: Nekima nije važno ništa, osim da me mrze!

Autor: Ekipa Alo! | 13.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Potpredsednik DS-a Borislav Stefanović odbacio je optužbe da je ugovor o prodaji NIS-a štetan po Srbiju i ocenio da je ta priča pokrenuta samo kako bi se „sakrili tajni ugovori“ sadašnje vlasti s kompanijama iz Emirata.

Rat: Vučić i Stefanović

Rat: Vučić i Stefanović

Stefanović, koji je bio na čelu tima Srbije koji je sa ruskom stranom pregovarao o prodaji NIS-a, kazao je da taj ugovor nije štetan, za razliku od ugovora koje postiže vlada SNS-a.


- Ugovor o NIS-u ratifikovan je i u Skupštini Srbije. Za njega su glasali i tadašnji radikali, koje je predvodio Tomislav Nikolić - rekao je Stefanović.
Komentarišući osnivanje specijalnog istražnog tima u policiji koji će ispitati privatizaciju NIS-a, potpredsednik DS-a je ocenio da je suštinski reč o zloupotrebi policije.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je na državnim organima da utvrde činjenice koje se tiču ugovora sa NIS-om, odnosno da li ima ili nema elemenata krivičnog dela.

- Nekima je to manje važno nego što je Srbija bez tendera uzela 2,7 miliona evra za rekonstrukciju zgrade Geozavoda. Krivi smo što smo uzeli te pare na poklon bez tendera. Je l’ trebalo da se sruši neki avion „Jata“, je l’ trebalo da ne obnavljamo Geozavod. Tu politiku „što gore po državu, to bolje“ ne mogu da razumem. Osim ostrašćene mržnje prema meni i stranci koju vodim, ja tu ništa drugo ne vidim - rekao je lider SNS-a.

Sutra ugovor sa „Etihadom“

Vučić je najavio da će sutra predstaviti javnosti neke od ugovora, uključujući ugovor sa „Etihadom“. Vučić očekuje da će od „Etihada“ dobiti zvanično obaveštenje da je srpska strana slobodna da objavi taj dokument i naglasio da ne može da objavljuje ugovore bez saglasnosti druge strane.

Poslednji komentari
  • Veseli Vreme: 13.08.2014 10:24h

    Totalna amnezija u DS. Niko se ničega ne seća, sve je bilo divno i predivno. Srbija samo što nije procvetala.

  • Tatjana Vreme: 13.08.2014 12:25h

    Da li ste vi svi normalni?!Pokazite jednom sve ugovore,a ne tako se prepucavati u medijima! Vucicu,pokazi vec jednom ugovore!Nemoj da bude kao sa doktoratom Stefanovic:Svako cudo za tri dana dosta!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP