Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PRIZNAO

Čanak: Želeo sam da budem gori od Šešelja!

Autor: Ekipa Alo! | 28.02.2014 - 12:48:00h | Komentara: 4

- Jako mi je prijalo dok sam bio jedan od malobrojnih izdajnika u Srbiji, a kad je to postalo masovna pojava, svi su zaboravili na mene – kaže Čanak. Prvu potpunu ispovest Nenada Čanka, od kako su drugi postali veći autonomaši i Evropljani od njega, videće gledaoci Hepi televizije, u emisiji „Goli život“.

Obezbeđen uprkos svemu - Nenad Čanak

Nenad Čanak | Foto: Nebojša Marković

- Nekad je nacionalna izdaja bila opasna po život, a danas donosi popularnost i međunarodnu podršku. Svojevremeno je Kertes poslao jednog narkodilera da me ubije, pošto mu je za zasluge za narod oprostio robiju. Međutim, čak i mafija se sažalila na mene, jer sam dovoljno duhovit da je zasmejem.
Kao jedan od prvih antiratnih aktivista, Nenad Čanak je uhapšen, obučen u vojnu uniformu, a na glavu mu je stavljen šlem sa petokrakom, kako bi ga poslali da oslobodi Vukovar. I u toj situaciji se snašao, pa je počeo vojsci da kuva kojekakve đakonije. Toliko su sa njim uživali u jelu i piću, da su bili spremni da ubiju da bi ga odbranili.

Kad se vrati iz Haga,  pravo na ručak u  Skupštinu:  Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj | Foto: A. Anđić

- Nažalost, obrukali smo se posle 5.oktobra i neke stvari su bile gore nego kod Miloševića – zaključuje Čanak pred kamerama Hepi televizije.
– Kao da nikome nije bilo stalo do Srbije i građana, pa sam pomišljao da postanem gori nacionalista od Vojislava Šešelja, koga sam svojevremeno šest puta tukao u direktnom televizijskom duelu.
Poslednji komentari
  • Dare Vreme: 28.02.2014 13:07h

    Sad je narod "pukao" i podržava svakog ko obećava bolje i poštenije i vi oko Borisa okupljeni imaćete dosta takvih glasova a onda se udružite sa Vučićem i Dačićem pa UDRITE PO NARODU !!!! Bedu prevalite na narod jer neće vam niko smetati . Samo narod lepo kaže "možeš kako hožeš ali ne možeš dokle hoćeš " !!!!!!

  • nervni slalom Vreme: 28.02.2014 14:16h

    Ovaj još uvek nije u tvorza?

  • Niko Vreme: 28.02.2014 14:28h

    Čanak tuko Šešelja! - kako to šuplje zvuči. Čanak je postao poznat po izjavi da Miloševića treba obesiti javno... što je poziv na nasilje za koji mu treba suditi kad-tad. Šešelj uopšte nije nacionalista, on je rodoljub i to najveći srpski genije sam protiv svetskih ala!

  • gavrilovic Vreme: 01.03.2014 08:48h

    Da budes blizu Seselja, treba prvo da imas PAMETI...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP