Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

JOVANOVIĆ:

Čepurin ponizio srpski narod!

Autor: Ekipa Alo! | 30.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 21

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je juče da je izjava ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina „vulgarna, nekulturna i ponižavajuća za srpski narod i zemlju“ i da bi ga pre jednog veka „neko zbog toga izazvao na dvoboj“.

„Srbija nije laka devojka,  koliko god da je on siledžija“

„Srbija nije laka devojka, koliko god da je on siledžija“ | Foto: Đorđe Kojadinović

- Pre 100 godina bi neko siledžiju poput ruskog ambasadora u Beogradu pozvao na dvoboj, ali pošto je ovo 21. vek mislim da pitanje takvog nepoštovanja jednog naroda ne treba da se rešava kroz našu spremnost da obaramo ruke - rekao je Jovanović.


Reagujući na nedavnu izjavu ambasadora Čepurina da „devojka ne može da računa na svadbu ako mladić shvati da je spremna na sve“, Jovanović je rekao da je zaista bio uveren da Ministarstvo spoljnih poslova ovakav istup neće prećutati, ali da je pogrešio.

Aleksandar Čepurin

Aleksandar Čepurin | Foto: Oksana Krutenjuk


- Reagovalo je crnogorsko ministarstvo spoljnih poslova, a naše nije jer mi ga i nemamo, naše ministarstvo je u Kremlju. Srbija nije laka devojka, koliko god da je on siledžija - rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u Domu Narodne skupštine. On je takođe rekao i da nije iznenađen ćutanjem predsednika Tomislava Nikolića i premijera Srbije Ivice Dačića, koje je nazvao „političkim slabićima“ koji „umesto da snagu za svoje argumente pronalaze u svom društvu, to čine u Moskvi“.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 30.11.2013 09:19h

    Dobro,ajd da kazemo da nije lepo sto je reako..I NIJE,al svi znamo da je TAKO,al niko nema hrabrosi medju vama politicarima da TO kaze/a glas naroda se ne cuje/. Elem Cedice nemoj da nam solis pamet,ako je tebe/cuj ,tebe/ pogodila ta istina,pa sto onda ne izazoves coveka na taj pomenuti dvoboj.Koliko znam oruzje imas,imas i mecici..pa izvoli...

  • Elliott Ness Chikago Vreme: 30.11.2013 10:05h

    Ovaj vredja svakog postenog coveka, je.em ti politiku kad ovaki nesto znace.

  • Glas iz naroda Vreme: 30.11.2013 11:21h

    Očigledno je, da se Čeda prepoznao u definiciji "devojke, koja je spremna na sve", pa se oseća uvređeno... Čepurin proziva srpske političare, koji uništavaju Srbiju, zarad ličnog materijalnog interesa ( i one koji ih podržavaju, isto zarad ličnog materijalnog interesa), a ne srpski narod u celini.

  • marko Vreme: 30.11.2013 11:31h

    Ne vidim u cemu je Cepurin pogresio, rekao je gorku istinu!

  • gago Vreme: 30.11.2013 11:35h

    Do juce siromasan student ulaskom u politiku postao "neozbiljno"bogat prica o tome ko je uvredio nas narod.Pre bih rekao da umesto ministarstva inostranih poslova nemamo organe koji bi se bavili "neozbiljnim"bogatasima.Jos bih dodao da je uvreda za nas narod i drzavu postojanje ovakvih "neozbilno"bogatih politicara. politicara.Zivece ovaj narod,nadam se bar.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP