Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DRAGOSLAV NIKOLIĆ NOVI ADUT ZORANE MIHAJLOVIĆ

Član Predsedništva DS pojačao SNS!

Autor: E. A. | 05.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 6

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović najavila je juče da će ta stranka 20. oktobra proslaviti pet godina postojanja i predstavila novog člana Dragoslava Nikolića, koji je bio član Predsedništva Demokratske stranke.

Dragoslav Nikolić novi adut Zorane Mihajlović

Dragoslav Nikolić novi adut Zorane Mihajlović

Mihajlovićeva je na konferenciji za novinare izrazila zahvalnost građanima na poverenju, dodajući da poverenje u SNS raste i posle godinu i po dana na vlasti, “što je retko slučaj kada je stranka vladajuća”. U godini kada je formirana, SNS je imala 74.000 članova, rekla je Mihajlovićeva, dodajući da ih danas ima 354.408, da je taj broj za prethodnih pet godina povećan četiri i po puta i da je to znak, kako je podvukla, da “stranka vredno radi zajedno sa svojim predsednikom”.

SNS učestvuje u vlasti u 82 opštine, ima devet gradonačelnika i 30 predsednika opština, istakla je ona. Mihajlovićeva je odbacila optužbe Borislava Stefanovića iz DS-a da je vlast SNS-a zavela cenzuru u srpskim medijima.

Novi član SNS-a Dragoslav Nikolić, nekadašnji predsednik Gradskog odbora DS-a u Loznici, govoreći o razlozima za prelazak u tabor naprednjaka, rekao je da je to zbog lidera Aleksandra Vučića, koji je zajedno sa svojom strankom doneo “novi pravac u politici”.

Lider DS-a Dragan Đilas izjavio je da je prelazak Nikolića u SNS “još jedan pokazatelj da postoje ljudi koji svoj politički angažman vide samo kao priliku da vode svoje privatne poslove i aranžmane”. “Nikolić, koji je danas predstavljen kao novi član SNS-a pre izvesnog vremena je tražio da mu pomognem da reši problem jer nije imao protivpožarnu saglasnost za hotel koji je gradio u Banji Koviljači, zbog čega nije mogao da dobije dozvolu”, naveo je Đilas. Đilas je rekao da je odbio to da učini, navodeći da je Nikoliću rekao i da je neprihvatljivo da tako nešto uopšte traži od njega.
Poslednji komentari
  • šećerlema Vreme: 05.10.2013 07:39h

    Ako ti je preletač uzdanica....

  • insajder Vreme: 05.10.2013 08:31h

    U Loznici će samo da skoči rejting DS-u zbog ovog, verujte lepa ministarka...

  • Vesna Vreme: 05.10.2013 10:22h

    U, kad se preletačima hvalite... samo neka idu takvi, tu im je i mesto.

  • Nikola Vreme: 05.10.2013 11:07h

    Bravo, SNS će najbolje da pročisti DS od svih neradnika i svih onih koji rade isključivo za i u svom interesu. Samim tim će rasti i rejting DS-u

  • tacko Vreme: 05.10.2013 13:10h

    Razumem gospodina Nikolica. I ja sam usao DS zbog Dindica i usao bih u SNS zbog Vucica ali mi smeta etiketa preletaca. Bio sam clan Predsednistva i Izvrsnog odbora i vise puta poslanik Demokratske stranke. Sada nisam clan nijedne stranke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP