Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ISTRAGA

Čović: Oni što su krali sada hoće mene da hapse?!

Autor: Ekipa Alo! | 17.10.2012 - 08:02:00h | Komentara: 2

Bivši potpredsednik vlade i šef Koordinacionog tela za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović izjavio je juče da iza priča o njegovom hapšenju „stoje krugovi koji su krali pare na Kosovu i Metohiji“.

Spremaju mi što i Džaji: Nebojša Čović

Spremaju mi što i Džaji: Nebojša Čović | Foto: Marko Metlaš

Povodom pisanja medija jednog beogradskog lista da će uskoro biti uhapšen, Čović je za TV „Pink“ rekao da je tačno da su neki krugovi u policiji planirali da naprave spektakl sličan onom koji se dogodio fudbaleru Draganu Džajiću.

Čović je rekao da postoje dve varijante i da je prema jednoj hapšenje trebalo da bude u ponedeljak ujutru, a druga da će to biti eventualno danas.
Čović je istakao i da je iz Koordinacionog centra za KiM otišao 1. septembra 2005, a da je još u proleće 2004. tadašnji vrh države lično od njega dobio informacije šta se radilo i ko je radio određene stvari na KiM, ali da, nažalost, ništa nije preduzeto.
Poslednji komentari
  • Acika šacika Vreme: 17.10.2012 09:52h

    Dobar vic gospodine Čoviću da se malo prisetimo ko je potpisivao gospođi Hrustanović koje kakve lokacije lokale ili tražio u njeno ime.Nemojte zaboraviti da se na Mirijevskoj pijaci nalazi ceo red lokala koji su u vlasništvu njenog supruga i brata. Pa zgrada Ulofa Palmea 3A ko je dao dečije igralište za zgradu, a one koji su se protivili i blokirali mašine da ne kopaju ste privodili. Da da ipak ceo sprat poklona gospođi nije malo.Vi ste lično tražili mnogo štošta u korist gospođe,a naravno i vi niste mogli da neomrsite brke.

  • nidža Vreme: 17.10.2012 10:42h

    Svi se vi krećete u nekim krugovima. I lepo vam dok ti krugovi ne postanu vir koji guta one najbliže sredini. Tako se i Dulić branio kako "je sve radio zbog preduzeće". A vi ste sve saopštavali "državnom vrhu". A odakle se stvoriše milioni u vašoj kasici? Kako podigoste onolike kredite? I baš tih lomnih godina! Nije nego! Nacija je navikla da veruje u bajke!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP