Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SUKOB KOD NAPREDNJAKA

"Cvijan je kasnio, a Vučić ga nije ni pipnuo!"

Autor: Milica Dakić | 19.12.2013 - 19:25:00h | Komentara: 9

Vladimir Cvijan, član Predsedništva Srpske napredne stranke na sinoćnoj sednici tog tela verbalno je napao lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, saznaje “Alo!”. Potpredsednik SNS Bratislav Gašić potvrdio je naša saznanja i opisao kako je tekao sporni događaj.

Vladimir Cvijan

Vladimir Cvijan | Foto: FoNet Dragan Antonić

 - Vladimir Cvijan i Oliver Antić debelo su kasnili na sednicu Predsedništva. Kada je Cvijan stigao, Vučić mu je skrenuo pažnju, citiram: Vlado, sve što imaš da kažeš treba da nam kažeš u oči, a ne da posle sednica lažeš i izmišljaš svašta po medijima. Pored toga što Vučićev stav nije bio ni neprijateljski ni neprijatan, Cvijan je počeo da se nervira i toliko se razbesneo da je počeo da divlja po sali i onda je doslovno rekao Vučiću: Ma j..aću ti mater! i počeo da kupi stvari - prenosi Gašić. On dodaje da su na te reči skočili svi članovi Predsedništva.

Aleksandar  Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Željko Šafar

 - Nismo mogli da dozvolimo da tako nešto govori, kakvo je to ponašanje? Odmah smo skočili i dotičnog smo “ispratili” iz prostorija stranke bez da smo ga pipnuli - navodi potpredsednik naprednjaka i gradonačelnik Kruševca. Da se incident dogodio potvrdio je i drugi potpredsednik Nebojša Stefanović.
S druge strane, Cvijan je na svom profilu na Tviteru, dok je sednica još trajala napisao da ga je Vučić napao i izvređao.
- Vučić je pokušao da me fizički napadne. Odgovorio sam njegovim jezikom i otišao - napisao je Cvijan i dodao da će protiv Vučića podneti krivičnu prijavu za “ugrožavanje sigurnosti”.
Da podsetimo, Cvijan je najavio svoju kandidaturu za predsednika Srpske napredne stranke, ali ga za sada nijedan odbor nije podržao. Na jučerašnjoj sednici Predsedništva odlučeno je da se do 1. januara 2014. produži vreme za podnošenje kandidatura za predsednika stranke, koji će biti izabran na Izbornoj skupštini zakazanoj za 25. januar. Kandidaturu aktuelnog lidera podržalo je 128 od ukupno 183 odbora.
Poslednji komentari
  • petar pan Vreme: 19.12.2013 21:45h

    Ovaj Cvijan je izgubio kompas. Sve ovo sto se desava sa njim i Vucicem jasno je kao dan - njegov jedini cilj bio je da diskredituje i oslabi Vucica i SNS. To sto nije uspeo u njemu ocigledno izaziva ogroman bes i nezadovoljstvo.

  • nevena Vreme: 20.12.2013 00:33h

    hehe politicka farma

  • BORIS Vreme: 20.12.2013 02:47h

    OD ALEKSANDRA VULINA TRAZIMO DA KAO RADNICI POLICIJE,RADNICI SUDA TAKO I RADNICI SRPSKIH OPSTINA DOBIJU PENZIJE ONI KOJI HOCE I MOZ NEKA RADA NAMA DA MINISTAR OMOGUCI PENZIJE KAO I OSTALIM DRZAVNIM ORGANIMA POLICIJI,SUDSTVU I LOKALNIM SAMOUPRAVAMA JER JE TO JEDINO RESENJE.

  • milan Vreme: 20.12.2013 06:52h

    Vise verujem Cvijanu,nego ovim manipulatorima!Prave zrtvu i dobricu od Vucica,a svi dobro znamo da to nije!

  • Sveta.T. Vreme: 20.12.2013 07:20h

    Sramota od ovog Cvijana sta cini Vucicu koji ga je promovisao i koji ga je izvukao iz anonimnosti.Za njega niko nije znao dok nije dosao u SNS. Ovde je primenjiva ona narodna poslovica KO TEBE POGACOM TI NJEGA KAMENOM.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP