Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OSTAVKA

Cvijan napustio SNS: Ne mogu da živim u atmosferi straha!

Autor: | 30.12.2013 - 11:10:00h | Komentara: 8

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan dao je danas ostavku na sve funkcije u toj stranci i zatražio da bude izbrisan iz spiska članova.

Dobio samo ukor: Vladimir Cvijan

Dao ostavku: Vladimir Cvijan | Foto: A. Isaković


"U atmosferi straha, pritisaka, medijske blokade, zastrašivanja i pretnji hapšenjima besmisleno je očekivati fer kampanju te povlačim kandidaturu za predsednika onoga što je ostalo od SNS", naveo je Cvijan u pismu Predsedništvu SNS, koje je dostavio i medijima.

Cvijan je izrazio uverenje da SNS nema budućnost i da će "mnogi simpatizeri, iskreni članovi i glasači prepoznati potrebu stvaranja nove snage".

"Uvek sam spreman da svoja mišljenja i ideje suprotstavim Aleksandru Vučiću pred najširim auditorijumom - ako on to sme", navodi Cvijan.
On je rekao da se učlanio u SNS jer je verovao u program i ideju da "nikada više neće jedan čovek vladati Srbijom".

"Umesto toga, dobili smo stranku koja u većini gradova ima po više razjedinjenih odbora, smenjeni su ili po hitnom prostupku izbačeni iz SNS svi koji su se usprotivili volji jednog čoveka. U kampanji smo mnogo toga obećali i skoro ništa nismo ispunili...", naveo je Cvijan.

On je rekao da je SNS obećala nova radna mesta i bolji život za sve, strane investicije, zaštitu srpsko naroda gde god da živi, slobodne medije, fer izbore, slobodno pravosudje i fer sudjenja, kao i da će svako ko je hrabar imati svoje zasluženo mesto u Srbiji.

Stefanović: Cvijan shvatio da mu niko ne veruje

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Vladimir Cvijan shvatio da u stranci niko nije poverovao u laži koje je izrekao kao i da nema nikakvu podršku i poručio mu da može "slobodno da se vrati u DS i da će ga oni dočekati širom otvorenih ruku".

Stefanović je to rekao komentarišući odluku Cvijana da podnese ostavku na sve stranačke funkcije i napusti SNS.


"Nakon izborne procedure u kojoj su se izjasnili članovi i odbori SNS i gde nijedan ni najmanji, pa ni mesni, a kamoli opštinski odbor nije podržao kandidaturu Cvijana on je nakon svega što je izrekao, svih laži i o stranci i predsedniku stranke shvatio da to niko nije poverovao i da niko ne želi iz SNS da pruži podršku ni njemu niti bilo čemu što on radi", rekao je Stefanović Tanjugu.

Stefanović je dodao i da misli da nakon ovoga Cvijan "može slobodno da se vrati u DS i da će ga oni dočekati širom otvorenih ruku".

Poslednji komentari
  • Gavrilo Vreme: 30.12.2013 11:16h

    TO CARE , NEKA SE ZNA DA JOS U NEKOME MOZGA IMA !!!!!!!!!!!!!!!

  • Rakun Vreme: 30.12.2013 11:18h

    E moj Vladimire, ko te nagovori da tako radiš. Zemaljsko je za malena carstvo, a nebesko vazda do vijeka.

  • strumpfic Vreme: 30.12.2013 11:58h

    Pošto nema podršku nijednog razumnog čoveka, pokušava da svoju sramotu ublaži time što će reći da je nemoguće očekivati fer kampanju. Kada je uvideo da nema nikakvih sansi cak ni da postane kandidat na izborima za predsednika stranke, Cvijan krece da pljuje sve ono za sta se i sam zalagao. O ovom coveku vise ne vredi govoriti, njegovi postupci govore vise od reci.

  • Djura_cenzura Vreme: 30.12.2013 12:07h

    Rasplaka me ovaj fiškal do suza. "Cvijan: Vučić je uplašen, ja se ne povlačim!" Uplašio si ga ostavkom , alal ti vera. Tresu mu se gaće.

  • toti Vreme: 30.12.2013 13:37h

    GAVRILO,IZGLEDA DA GA NEMATE OBIJOCA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP