Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NAVODNI POKUŠAJ NAPADA

Cvijan: Podneo sam krivičnu prijavu protiv Vučića!

Autor: Tanjug | 20.12.2013 - 11:22:00h | Komentara: 3

Poslanik SNS Vladimir Cvijan potvrdio je danas da je podneo krivičnu prijavu protiv lidera SNS Aleksandra Vučića zbog, kako tvrdi, pokušaja fizičkog napada i vređanja na poslednjoj sednici Predsedništva SNS.

Vladimir Cvijan

Vladimir Cvijan | Foto: FoNet Dragan Antonić

"Ovo je prilika da vidimo srpsko pravosuđe na delu", rekao je Cvijan Tanjugu.


Cvijan je naveo da je o događajima na sednici Predsedništva SNS 18. decembra obavestio i ambasade Francuske i SAD, i ponovio da uskoro putuje u London, pa će, kako je dodao, i "strani faktori pratiti dalji tok događaja".


Prijavu je podneo Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Cvijan je sednicu Predsedništva napustio i na svom tviter nalogu naveo da je predsednik SNS pokušao da ga napadne i da je vredjao njega i njegove saradnike.
O incidentu je novinare obavestio potpredsednik stranke Nebojša Stefanović, rekavši da je, suprtono, Cvijan dobacio Vučiću psovke.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Marko Rupena

Predsednik Izvršnog odbora Radomir Nikolić takođe je potvrdio da se Cvijan "nekulturno ponašao".

Drugi potpredsednik stranke, Bratislav Gašić, navodi da su posle incidenta članovi Predsedništva tražili isključenje Cvijana iz SNS, ali se, kako je rekao, Vučić s tim nije složio.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 20.12.2013 12:51h

    Сада добијамо сагу о Цвијану & друштву у ћошку. Тако мора бити. Ништа боље нисмо заслужили. Он је дошао код Николића & Вучића са десетинама дискова, на којима је он лично снимао у видео и аудио техници Тадића & његово друштво у ћошку. Цвијан је проверени двоструки тајни агент. Као такав, свима је добар. За једнократну употребу. Када је дошао код Вучића, тражио је министарско место. Није га добио, па се сада свети, као рањена мечка. Цвијан је мизантроп, тако га треба посматрати. Он јер препаметен, остали су глупи и гадови. То је мизантропија. Сада се увлачи у разне битке. Цвијан одлази у ропотарницу историје. Штета за њега, јер би се могао обогатити и прославити као адвокат, има везице по судовима и тужилаштвима. Овако, повлачиће се по судовима и лудницама као странка у поступку. То не ваља. Доста злочина!

  • momazver Vreme: 20.12.2013 13:22h

    Preletacu-prevrtacu,...mozda Vucic i ne valja,ali ti st totalno izgubio kompas. Poceo si da letis tamo/vamo i to sam,bez jata..a svaka ptica koja ne leti u jatu..napadne je ORO...i tu je KRAJ/leta,preletanja,prevrtanja,pretvaranja svega..K R A J/.

  • DSV Vreme: 20.12.2013 15:02h

    @Morija ! Sve si u pravu samo jedno nisi .Cvijan ostaje na politickoj sceni voljom KAPITALA ili ti Tajkuna ,pa ako hoces i nekih"stranaca" . Ja piso o "dokumentima " ovi nece da objave ali o "disketama oce" .Zamisli kad je tako kocoperan koliko disketa ima odkad je u SNS-u. Eto raspisao sam i nagradno pitanje; "zasto Vucic neda da se Cvijan iskljuci iz stranke",i nema odgovora? A jedino na forumu ga cini mi se mi znamo i javno pisemo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP