Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PRIZNAJE

Dačić: Naterali su me da prevarim Vučića!

Autor: Tanjug | 25.12.2013 - 00:02:00h | Komentara: 6

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je večeras da je pevao visokoj predstavnici EU Ketrin Ešton i dodao da će učiniti sve za Srbiju, jer je bolje da se peva, nego puca.

Zaratili na lokalu: Vučić  i Dačić

Vučić i Dačić | Foto: Nebojša Marković

"Neko će reći pevali ste Ketrin Ešton ''Oprosti mi Katrin''. Jesam i uradiću sve što mogu za Srbiju, bolje da pevamo nego da pucamo", "priznao" je Dačić gostujući na RTS-u.
Na opasku da ga mnogi analitičari doživljavaju kao najveštijeg i najiskusnijeg političara ove generacije, koji je "preigrao Slobodana Miloševića, Draga Ðilasa, Borisa Tadića i Aleksandra Vučića", Dačić je odgovorio:
"Ma nisam Vučića. Vučića su me naterali da prevarim i zato sam mu zahvalan što dobro sarađujemo, iako je to bilo zaista teško u to vreme. Ja sam tada morao da biram između interesa da se formira vlada na republičkom nivou i naloga da Ðilas mora da bude gradonačelnik, da bi mi posle četiri godine ta ista DS rekla - pogrešili smo što smo te terali, a ja se na krv i nož posvađao sa Vučićem".
Zbog toga, poručio je premijer, niko ne treba da ga uči politici, jer nema nikakve ambicije bilo koga da prevari, a sebe smatra narodskim čovekom i ne stidi se da uradi sve što će biti u interesu zemlje.
Na molbu da sebe opiše, Dačić je rekao da ni njemu ponekad nije jasno kako sve izdržava, ni zašto.
"Najviše me je zabolelo kada mi je kćerka pre dve nedelje rekla - tata da li bi mogao nekada da dođeš po mene kada izađem iz škole", rekao je Dačić.
Poslednji komentari
  • Robespjer Vreme: 25.12.2013 02:31h

    Ne bi se premijer Ivica nikako suprostavio Vučiću, naterali ga. Pun je oda i hvalospeva o sebi ovaj Dačić i onda se dodvorava Vučiću, kako bi ostao i dalje u vladi. Pa moj Ivice što se plašiš izbora, ili se plašiš da će te nakon izbora Vučić i dalje držati u policiji, ali s onih strana rešetki?

  • mima Vreme: 25.12.2013 08:36h

    Kad se samo setim, kakva se hajka bila digla protiv gospodina Vuka Draskovica, koji je kao pravi dzentlmen dao rukoljub gospodji Madleni Olbrajt... Meni ni ono a ni ovo sada uopste ne smeta. Ne smeta mi nista sto ce poslati lepu sliku u svet o Srbiji i nama koji zivimo u njoj.

  • frajlaaaaaaa Vreme: 25.12.2013 10:29h

    Bilo pa prošlo...Ali verujte mi, opet bi Dačić isto uradio, jer ne zalaže se on za interese SNS-a, već za SPS.. Dobro je dok se javno tapšu po ledjima, ali šta se dešava kad se ugase kamere? Mislim da mediji ne predstavljaju pravu sliku, ispravite me ako gresim :)

  • Robespjer Vreme: 25.12.2013 15:08h

    Ne bi Dačić nikad prevario ni Vučića, ni Tadića, ni Dinkića, njega uvek neko natera. Ne bi naš premijer pružio ruku ni Tačiju, ali ga nateraše. ma ne bi dačić ni Kosovo priznao, ali teraju ga zlotvori belosvetski. Ne bi on nikad naše gradjane doveo na rub egzistencije, al tajkuni ga nateraše. kad ga već drugi teraju da sve to radi, zašto se sam ne skloni s te funkcije i mirno spava?

  • Gile Mladenovic Vreme: 25.12.2013 18:42h

    Dacic mi se sve vise i vise gadi. Nije mi jasno kakvi su ti sto podrzavaju tog coveka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP