Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREMIJER U ČAČKU

Dačić: Ozbiljne stranke u Srbiji jedino SNS i SPS!

Autor: Tanjug | 08.03.2014 - 15:51:00h | Komentara: 22

U Srbiji postoje dve ozbiljne političke partije- SNS i SPS, izjavio je danas lider Socijalističke partije Ivica Dačić i dodao da su u prethodnoj vlasti te dve stranke dobro funkcionisale i ostvarila najbolje rezultate.

Ivica Dačić

Ivica Dačić | Foto: RAS

"Došli smo do vrata Evropske unije, a izbori su mogućnost da građani odluče u kakvim uslovima žele da žive", naveo je Dačić na predizbornoj konvenciji u Čačku.


On je rekao da danas u Srbiji ima mnogo izbornih lista, čak i onih koji nemaju partiju poput Tadićeve, da se one, kako je kazao, razmnožavaju kao amebe, ali da na njih ne treba gubiti vreme, jer im je, uvren je, istekao rok trajanja.

"Ovaj grad je veliki centar i 'najsrpskiji' što se tiče sastava stanovništa, dao je vellika imena u oblastima društvenog života, ali i okolni centri poput Guče, Ivanjice su veliki centri", rekao je Dačić, ističući da je SPS jedina partija koja može građanima da ponudi politički program.

On se zapitao "hoće li Čedomir Jovanović izaći sa pedizbornim programom, budući da je rekao da je Republika Srpka genocidna tvorevina, kao i hoće li "Zeleni Srbije" izaći da nešto kažu".

Dačić je rekao da svi oni svoje programe čuvaju u sefovima i da za njih niko neće da glasa.

"Oni su spremni da prave mostove tamo gde nema reka", naveo je Dačić, rekavši da postoji jedino odnos između umerene desnice i umerene levice, a da su "sve drugo su smetala".
"Posle 5. oktobra su godine velikog razočaranja, a od tada je 800.000 ljudi otpušteno sa posla, međutim, nećemo ponavljati greške iz prošlosti, pre svega kadrovske kada su naši funkcioneri prelazili u druge partije", rekao je Dačić.

SPS je, kaže Dačić, zaslužan i za projekte poput Južnog toka i saradnje sa Kinom.
Poslednji komentari
  • boskic Vreme: 08.03.2014 16:22h

    Dacic je u pravu jedino su SPS i SNS uradi nesto konkretno za ovu zemlju. Trebalo bi da budu u koaliciji i posle narednih izbora

  • Maja Vreme: 08.03.2014 17:29h

    Ozbiljnost stranke se ogleda u trajanju, doslednosti, liderima, rezultatima. Po svim kriterijumima koje sam navela, stranka broj jedan u Srbiji je SPS i tacka.

  • ST Vreme: 08.03.2014 17:45h

    Ovo je najbolji predizborni vic.

  • olad Vreme: 08.03.2014 17:49h

    SPS je jedina ozbiljna stranka, a SNS je najjaca.

  • Milan Vreme: 08.03.2014 17:51h

    Socijalisti su se bas pokazali za vreme ove vlade, mene je Dacic odusevio, stabilan, predan, sposoban diplomata. A kad je takav lider, stranka je samim tim ozbiljna, sa malo kukolja, dosuse, ali i sa dosta vrednih i obrazovanih ljudi. Suma sumarum, nadam se da ce biti i u sledecoj vladi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP