Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LIDER SPS-A UDARIO PO KOLEGI IZ NDS-A

Dačić: Tadić lažni car Šćepan Mali!

Autor: Ekipa Alo! | 11.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ivica Dačić izjavio je juče da je spreman da pomogne ako bude u budućoj vladi, dodajući da ako bude opozicija - neće biti opozicija Srbiji.

Ako Vučić misli da  Tadić treba da  uđe u vladu, ja nemam ništa  protiv: Dačić

Ako Vučić misli da Tadić treba da uđe u vladu, ja nemam ništa protiv: Dačić | Foto: FoNet - Zoran Mrđa

- Neću govoriti protiv puta Srbije u Evropsku uniju ili protiv Briselskog sporazuma - rekao je Dačić. On je kazao da je SPS spremna da pomogne Srbiji da ne propusti ovu priliku, koliko može sa kapacitetom od 14 odsto i napomenuo da je taj kapacitet „tri puta veći od nekih drugih koji postavljaju uslove ulasku u Vladu“.


- Nisam ja Boris Tadić, pa da ispada kao da sam ja pobedio na izborima, pa neće on u vladu ako neko drugi uđe u vladu. Ko njega uopšte pita? Nije on pobedio, pa sada da uslovljava. To je veoma neskromno, izgleda kao lažni car Šćepan Mali, kao mi smo pobedili, pa sada uslovljavamo SNS...
Iako smo druga politička stranka u Srbiji, mi ne želimo na taj način da razgovaramo, ne želimo da vređamo građane Srbije koji su glasali za SNS i Aleksandra Vučića, koji su mu dali apsolutnu većinu. Ukoliko dobijemo poziv od njega, a taj poziv smo dobili, mi ćemo učestvovati u zajedničkom radu u narednom periodu...
Ja sam u životu sve bio i svako ima ono mesto u životu koje mu narod odredi, na izborima. Bilo koje mesto, funkciju koju budem imao u narednom periodu obavljaću na najbolji način, u intersu države i naroda - rekao je Dačić. On je primetio da je SPS bila dobra Tadiću kada je trebalo da pravi svoju vladu, a sada neće u vladu, zbog toga što su socijalisti bili u dosadašnjoj vladi sa naprednjacima.

- Ja znam da neko menja mišljenje, ali...ja nisam protiv da u vladu uđe Tadić. Ako SNS i gospodin Vučić misle da može da doprinese Srbiji, nismo protiv toga da Tadić uđe u vladu - poručio je Dačić.
Poslednji komentari
  • DJURA Vreme: 11.04.2014 07:46h

    Ostalo jos nesto malo da se upropasti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP