Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VRUĆINA UDARA I VLAST

Dačićev saradnik kolabirao u SPS!

Autor: S. VOJINOVIĆ | 08.08.2013 - 08:15:00h | Komentara: 1

Državni sekretar u MUP-u Srbije Vanja Vukić (35), zbog iscrpljenosti bio je u bolnici četiri dana! Vukiću je pozlilo prošlog petka na sednici Glavnog odbora SPS, a iz bolnice je izašao u ponedeljak, saznaje „Alo!“

Iz bolnice se vratio pravo na posao: Vanja Vukić

Iz bolnice se vratio pravo na posao: Vanja Vukić | Foto: FoNet

Kako saznajemo, najbliži saradnik Ivice Dačića svojim kolegama požalio se u petak po podne da mu nije dobro.


- Tokom sednice GO SPS u prostorijama stranke, Vukić se požlio da ga mu se vrti u glavi i da ga hvata nesvestica, da je malaksao i odjednom je počeo da se znoji, da drhti... Službenim automobilom hitno su ga odvezli do Urgentnog centra, gde su odmah urađene pretrage. Pritisak mu je varirao, ali uglavnom je bio vrlo visok. Lekari su se uplašili da ne dođe do komplikacija i predložili mu da ostane preko vikenda na ispitivanju, bio je i na infuziji... U ponedeljak su mu lekari stavili holter i otpustili su ga iz Kliničkog centra Srbije. Juče je ponovo bio kod lekara i rekli su da pritisak oscilira, da je u pitanju premor, stres, da je organizam iscrpljen i da mora da miruje neko vreme. Dobio je terapiju, mora da izmeni režim ishrane. Preporučeno mu je da se strogo drži saveta lekara, jer je on zbog istih problema i ranije odlazio kod lekara - objašnjava za „Alo!“ Vukićev partijski kolega.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić

U kratkoj izjavi za „Alo!“ Vukić nije bio raspoložen da govori o ovoj temi:
- Tačno je, kolabirao sam, bio sam u bolnici zbog umora. Sada se osećam bolje, pod terapijom sam, a najveći problem je visok pritisak, 180 sa 100. Nisam na bolovanju, evo zatekli ste me na radnom mestu, a zbog obaveza neću moći na odmor - rekao je Vukić.

I Vučić zbog premora na VMA!


Tačno pre godinu dana i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić hitno je odveden na Vojnomedicinsku akedemiju, zbog visokog pritiska. Pozlilo mu je, pritisak mu je bio skoro dvesta, a lekari su rekli da mu ni srce ne radi kako treba. Na njegovo insistiranje pušten je na kućno lečenje. Urađene su mu sve analize, konstatovana je iscrpljenost koju su prouzrokovali veliki rad i stres.
Inače, Vučić je javno govorio da radi od sedam ujutru do 22.30 svakog dana, a ponekad i duže.

Nezdrave vlade Srbije


Pre dve godine tadašnjem premijeru Mirku Cvetkoviću je pozlilo u Vladi Srbije, zbog čega je hitno prebačen na VMA. Cvetković je imao napade gušenja, veoma visoku temperaturu, žalio se da se ne oseća dobro i da je malaksao!
Pre četiri godine Velimiru Iliću je pozlilo u kupatilu, izgubio je svet i pao na pod i u besvesnom stanju prebačen je u Urgentni centar. Pored hematoma na glavi imao je i povišen kvrni pritisak.
U martu prošle godine Jovan Krkobabić noću je hitno je prebačen na VMA, jer mu je proradio kamen u bubregu, a žalio se i na iscrpljenost.

Poslednji komentari
  • dudule Vreme: 09.08.2013 08:39h

    Pa kao da mu ne pozli. Krmak ima 35 godina, a krvni sudovi su mu začepljeniji od kanalizacije u Nju Delhiju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP