Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

POMIRENJE?

Danica Drašković: Kume, Vuk i ja smo uz tebe

Autor: pressonline.rs | 29.11.2014 - 09:50:00h | Komentara: 7

Šešelj je bolestan čovek i žao mi je zbog toga. Vuk i ja smo tu ako nekako možemo da mu pomognemo, rekla je Draškovićeva.

Partneri vladajućih  koalicija: Lider SPO  Vuk Drašković i  Danica Drašković

Vuk Drašković i Danica Drašković | Foto: Zoran Ilić

Iako su godinama u svađi, kumovi Vuk Drašković i Vojislav Šešelj mogli bi uskoro da se pomire, a glavni „krivac“ za to bila bi supruga lidera SPO Danica Drašković!
Naime, ona je lideru radikala, koji se nedavno vratio iz Haga, ponudila svaku vrstu pomoći.
- Šešelj je bolestan čovek i žao mi je zbog toga. Vuk i ja smo tu ako nekako možemo da mu pomognemo - rekla je Draškovićeva.

Postao aktivan  tviteraš:  Vojislav šešelj

Vojislav šešelj | Foto: Nenad Mihajlović

Tokom jučerašnjeg dana neuspešno je pokušavano da se dođe do informacije da li Šešelj prihvata ruku pomirenja i prijateljstva koju mu nudi Danica, te da li je spreman za obnovu dobrih kumovskim odnosa sa Draškovićima, ali on nije odgovarao na pozive.
Inače, ovo nije prvi put da porodica Drašković na indirektan način pokušava da zakopa ratne sekire sa Šešeljem. Poslednji put je Danica to učinila pre tri godine, kada je istakla kako želi da lider radikala bude pušten iz Haga, te da bi joj bilo drago i da se obnovi kumstvo i prijateljstvo između dve porodice.
- Zašto da ne? Bilo bi potpuno ljudski i normalno da se ponovo okupimo svi i makar popijemo kafu. Rado bih to učinila - poručila je tada Dana Drašković.

Vojislav Šešelj i Vuk Drašković

Vojislav Šešelj i Vuk Drašković | Foto: srpskadijaspora.info

Podsetimo, Vuk Drašković i Šešelj su 1989. zajedno osnovali stranku pod nazivom Srpska narodna obnova. Međutim, vrlo brzo su se politički sukobili i stranka se podelila. Ni tokom devedesetih nisu bili složni, a Šešelj je netrpeljivost prema kumu najdetaljnije prikazao u knjizi iz 2000. godine „Narkomanija Vuka manitoga“.
- Kad se našmrče kokaina, on deluje kao hrabar čovek, a čim prođe dejstvo, postaje kukavica. Ljudi koji su ga posećivali u zatvoru svedoče o njegovim narkomanskim krizama - pisao je Šešelj. Ni Vuk mu nije ostajao dužan, pa je tako nekoliko puta pokušao da ga isprovocira tvrdnjom da je on Hrvat.
Poslednji komentari
  • rosuljac Vreme: 29.11.2014 10:48h

    Vuk je uvek bio korektan prema Seselju i ako je Seselj na sve nacine pokusavao da ga politicki diskredituje.Za vreme dok je bio ministar inostranih poslova Vuk ga je podrzao kad je Seselj, trazeci svoja prava,strajkovao gladju

  • mladjo Vreme: 29.11.2014 11:52h

    Rasplaka me kuma,,, Bes zemlju gde su seselj i dana javne licnosti

  • misirac Vreme: 29.11.2014 11:53h

    Slazem se sa onim sto konstatuje Vuk Draskovic,da posle 11 godina sudjenja Seselj ima pravo da se brani sa slobode,mozda njegovi stavovi nisu korektni,ali osnovni postulat demokratije je pravo na misljenje,a Hrvati su toliko zabrinuti za svoju mladu demokraciju da su i evropski parlament digli na noge,gmizavci i nista drugo

  • MISIRAC Vreme: 29.11.2014 13:17h

    NE DAJ BOŽE DA SE POMIRI SA VAMA SVE STE PRODALI I OBMANULI !

  • vanstranacki citalac Vreme: 29.11.2014 13:32h

    E moji Draskovici, sad se javljate a silne godine sta cutali i tvrdili pazar na racun Seselja.Vuk je dobro trampio svoju odgovornost za vlastite paravojne formacije sluzeci interesima Zapada.Zato je postedjen Haga.Bolje da cutite i da se ne javljate, koga vi uopste predstavljate? I zasto vam se daje publicitet u medijima, to ne razumem!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP