Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

Demokrate glasaju iza detektora za metal!

Autor: | 20.10.2012 - 08:30:00h | Komentara: 31

Organizacioni odbor za pripremu izborne skupštine Demokratske stranke, zakazane za 10. novembar, utvrdio je kvote po kojima će biti određen broj delegata na skupštini te stranke.

Đilas i Tadić

Đilas i Tadić

Odbor je utvrdio da 15 odsto delegata daje Beograd, 24 odsto Vojvodina, šest odsto Kosovo i 55 odsto centralna Srbija. Kriterijumi za utvrđivanje kvota bili su izborni rezultat na parlamentarnim izborima i broj odbornika koji je DS osvojio u lokalnim skupštinama, zatim broj članova stranke u pojedinim opštinama i broj plaćenih članarina.


Glasaće se putem glasačkih listića, a ne elektronski, zbog zastoja u procesu glasanja koji se dogodio na prethodnoj skupštini DS-a. Na glasačkom mestu će biti postavljena sigurnosna vrata da bi se onemogućilo unošenje elektronskih uređaja poput mobilnih telefona, kojima bi mogao da bude snimljen glasački listić. Neće biti dozvoljeno ni da se nepopunjeni listić iznese sa biračkog mesta.

Jedinu zvaničnu kandidaturu za predsednika DS-a do sada je podneo Branislav Kuzmanović, a najavljene su kandidature Borisa Tadića, Dragana Đilasa i Zorana Živkovića.
Poslednji komentari
  • Alo forever Vreme: 20.10.2012 16:29h

    Jednom gubitnici zauvek gubitnici...dzaba vam i detektori za metal...

  • Alo man Vreme: 20.10.2012 16:30h

    Kad se setim Djiki samo koliko si hvalio Bokija u kampanji ..grlili se po gradovima...ovaj primer prepucavanja pokazuje samo kakvo pravo lice imate svi...i koliko je vasa politicka koncepcija i metodologija isfolirana.

  • Alomanik Vreme: 20.10.2012 16:31h

    Definitivno Demokratska stranka postaje iz dana u dan sve veci cirkus...a 10 novembra predstavice svoja trinajuspesnija cirkuzanta...a ko bude bolji klovn...pobedice...

  • Lepotica021 Vreme: 20.10.2012 16:32h

    tadicu 10 og novembra ces proci kao 20 maja. . .rekao si ti dosta toga. .ne trebas vise. .niko ti ne veruje vise....osim cica micuna...

  • Miljana Miljanica Vreme: 20.10.2012 16:33h

    Tadic...najveci gubitnik na srpskoj politickoj sceni. . .i rekorder. .za par meseci izgubio predsednicke i kako stoje stvari i stranacke izbore. . .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP