Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SAŠA MIRKOVIĆ TRAŽI OSTAVKU RADOMIRA NIKOLIĆA

Dete je poraslo, ali nije doraslo!

Autor: S. Božinović | 20.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 19

- „Tata, tata, pomagaj!“, prve su reči Radomira Nikolića kada je postao gradonačelnik Kragujevca! Pa valjda svako mora makar da se potrudi i pokaže bilo kakve rezultate pre nego li zatraži pomoć predsednika države.

A do juče su se družili: Nikolić  i Mirković

A do juče su se družili: Nikolić i Mirković | Foto: Zoran Ilić

Ajmo sad svi da tražimo pomoć od Nikolića i Vučića, pa svima nam je teško! Kad može „sin“, možemo valjda i mi - izjavio je za „Alo!“ Saša Mirković, poslanik i predsednik SO Zaječar.


Saša Mirković, valjda ogorčen što ga je predsednikov sin „izbacio iz stranke“, izjavio je kako će na prvom Gradskom odboru SNS tražiti ostavku Radomira Nikolića.

- Na sledećoj sednici GO SNS-a predložiću da Radomir Nikolić bude razrešen sa mesta predsednika Izvršnog odbora stranke, ukoliko do tada to ne učini sam i ne podnese ostavku. Takođe, očekujem da se raspravlja i o odluci Izvršnog odbora o mom navodnom isključenju iz Srpske napredne stranke, za koju moram da napomenem da je nikada nisam dobio i video, osim sto sam za nju čuo iz medija i izjava Radomira Nikolića - ogorčen je Mirković.

Radomir Nikolić

Radomir Nikolić | Foto: Nebojša Raus

On tvrdi da u njegovom slučaju nema sukoba interesa jer obavlja funkciju poslanika i predsednika SO, navodeći da niti je direktor nekog javnog preduzeća, niti član upravnog ili nadzornog organa, kako se navodi u zakonu.
Ne štedeći reči, Saša Mirković javno napada i predsednika Tomislava Nikolića:

- Sve što sam se dogovorio sa Tomislavom Nikolićem on nije ispoštovao, kao ni u 2008. godini. Prvi put čovek može da vas prevari ako mu verujete, drugi put ukoliko mu dozvolite, a treći ukoliko ste budala. Pošto sebe ne smatram budalom neću dozvoliti da me prevari i treći put preko svog sina Radomira - kaže Mirković.

Inače, on izbor Nikolića za gradonačelnika Kragujevca komentariše ovako:
- Tu funkciju nije zaslužio, dobio ju je na osnovu svog tate! Ima mnogo sposobnijih ljudi, da sada ne odugovlačimo... Ma, to bi bilo kao da je devedesetih godina Marko Milošević bio gradonačelnik Požarevca. Zamislite „Bambilend“ u Kragujevcu?! Pa ne bi me iznenadilo... - kaže ironično Mirković.
Radomir Nikolić juče nije odgovarao na naše telefonske pozive.
Poslednji komentari
  • konstantina Vreme: 20.11.2014 08:14h

    "Poraslo dete" pa nije mu tata ostavio grad.... Ups jeste :(

  • nina Vreme: 20.11.2014 08:15h

    Upravo tako, poraslo dete osamostalilo se.Veoma lepo poredjenje sa Markom Milosevicem, isto tako ce zavrsiti i sin aktuelnog predsednika.

  • Darjan Vreme: 20.11.2014 08:18h

    Kakve rezultate da pokaze neko koga je otac preko noci stavio da bude gradonacelnik,aman ljudi,pa ako ima imalo obraza sam ce podneti ostavku i gotovo,treba staviti nekoga normalnog i sposobnog da radi a ne DETE!

  • Naca Vreme: 20.11.2014 08:18h

    Radomir Nikolic je pokazao samo neodgovornost i bezobrazluk. Mislio je da ce tatica da ga pokrije i da istina nikad nece izaci na videlo. E crni Radomire... bolje izadji iz politike.

  • Sonja Vreme: 20.11.2014 08:22h

    Ne vidim da je Mirković ogorčen kako se u tekstu navodi ,jer nije isključen iz stranke po rečima Radomira.Čovek samo iznosi istinu na videlo i to je sasvim ispravno od strame gospodina Mirkovića.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP