Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROZIVKA U SKUPŠTINI

Dijana (SPS): Babić (SNS) me zvao iz toaleta!

Autor: Svetlana Vojinović | 12.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 8

Šefica poslaničke grupe SPS-a Dijana Vukomanović optužila je svog kolegu iz Srpske napredne stranke Zorana Babića da je pred Novu godinu zvao telefonom dok je vršio nuždu u skupštinskom toaletu, saznaje „Alo!“. Babić to demantuje!

Rekla je da neće da priča s Babićem „s mesta gde se pušta voda“

Rekla je da neće da priča s Babićem „s mesta gde se pušta voda“ | Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Naš izvor iz poslaničke grupe socijalista kaže da je povod još jednog ispada Vukomanovićeve, o kojoj je „Alo!“ nedavno pisao da mobinguje žene po Skupštini, bila zapravo sednica Administrativnog odbora Skupštine Srbije na kojoj su kažnjeni poslanici Nove stranke Zoran Živković i Vladimir Pavićević zbog nepoštovanja reda na sednici.


- Sredinom decembra nju je šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić pozvao u nameri da joj nešto kaže u vezi s tom sednicom. Da li zbog toga što taj razgovor nije bio baš prijatan, tek ona je ušla u poslanički klub SPS-a i rekla da niko tako ne može prema njoj da se ponaša, da je to nedopustivo...
Prvo nismo shvatili o čemu se radi, a onda je rekla da je u pitanju šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić i da s njim neće da priča „s mesta gde se pušta voda“. Bila je besna jer, tobože, kako nju Babić može da zove dok vrši nuždu u klozetu Skupštine?! Pošto smo svi tih dana bili u Skupštini, neki od naših poslanika su upitali Babića da li je stvarno zvao iz toaleta, jer je ona navodno čula vodu kako žubori. Čovek se izgubio! Nije mogao da veruje za šta ga optužuje, naravno, kazao je da to nije tačno, čovek je bio u čudu - priča sagovornik „Alo!“.
Juče smo pozvali i Babića za komentar.

- Ne želim da pričam o tome, ali vam tvrdim da iz poštovanja prema ženama ne bih to nikada uradio. Ne znam šta drugo da vam kažem - izjavio je šef naprednjaka u parlamentu.

Zabranjuje poslanicima da kontaktiraju s „Alo!“

Iznervirana tekstovima u „Alo!“ da je mobingovala stručnu savetnicu u parlamentu, ona pokušava da zabrani poslanicima da kontaktiraju sa medijima!
- Ona nas smatra debilima, kad uđe, odmah kaže: „Evo, sad će kafica“, a onda počne da nam drži lekciju, u stilu da mora da se poštuje hijerarhija, izgovarajući čuvenu rečenicu: „Moraš prvo da budeš monah da bi postao iguman“. Evo, pre neki dan, aludirajući na pisanje „Alo!“ o tome da je zbog nje stručnoj savetnici toliko pozlilo da je morala da popije lekove za smirenje i pritisak, naredbodavno je tražila od nas da sve probleme rešavamo unutar partije, a ne da o tome pišu mediji - kaže jedan od poslanika SPS-a. „Alo!“ je pre nedelju dana objavio da su meta Vukomanovićeve uglavnom žene dvostruko mlađe od nje. O tome dokle ide njena bahatost, govori i to da je toj stručnoj saradnici (ime i prezime poznati redakciji) toliko pozlilo posle razgovora s Vukomanovićevom da je morala na bolovanje.

Poslednji komentari
  • koje Vreme: 12.02.2015 08:50h

    je ovo stvorenje rvatsko

  • 021 Vreme: 12.02.2015 10:24h

    Udario tuk na luk.Što se mene tiče oboje su mi strašno antipatični,odvratni,ljigavi itd.itd.Mislim da je Dačić strašno pogrešio što je uopšte doveo personu u svoju partiju,jer više će mu odmoći svojim radom i odvratnim ponašanjem,kao faca deluje vrlo odvratno.

  • mima Vreme: 12.02.2015 12:26h

    MANIJACI u Skupstini, cuvaj te se!

  • marko Vreme: 12.02.2015 13:37h

    Ozlojeđena gospođo, nije važno odakle te je zvao, nego šta je hteo.Možda je čovek sedeo pored izvora koji žubori, a što je tvoja mašta i misli kvarni nije on kriv.Babi se snilo što joj je milo.

  • Misirac Vreme: 12.02.2015 17:54h

    Čovek je od muke pustio vodu kad je počela da krešti !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP