Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NIJE MU JASNO

Đilas: Da li Tabakovićeva odlučuje
kao guverner ili kao naprednjak?

Autor: Tanjug | 08.03.2013 - 18:34:00h | Komentara: 12

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas upitao je danas guvernerku Narodne banke Srbije Jorgovanku Tabaković da li je odluku kojom je odbila da DS za deblokiranje računa kao garanciju založi lične menice članova donela kao guverner NBS ili kao zamenik predsednika SNS.

Dragan Đilas: Ma boli ga...

Zbunjen: Dragan Đilas

"To je dokaz zašto na mesto guvernera ne sme da dođe partijska ličnost", poručio je Đilas na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

On je rekao da je prema informacijama koje je DS dobila iz Narodne banke upravo NBS kumovala odluci da se demokratama uskrati da koriste menice članova kao garanciju za vraćanje kredita Razvojnoj banci Vojvodine.

"Mi smo jedna od retkih stranaka koja je isplatila sve svoje obaveze za kampanju. Mnoge druge duguju milione. Uzeli smo najnormalnije kredit u banci i sada ne možemo dalje da ga koristimo. Odbijeni su svi predlozi i garancije uključujući i lične menice. Neka mi neko objasni zašto 500 ili 1.000 nas koji imamo redovna primanja ne možemo da damo garancije, nego se traži garancije ne znam više u čemu", kazao je Đilas.

Lider DS je rekao da bi voleo da zna ko je Ujedinjenim regionima Srbije dao depozit od milion evra kao garanciju za kredit i upitao šta je SNS založila za kredit.

"Da to nije stan Tomislava Nikolića, koji je već pod hipotekom", upitao je Đilas i dodao da će DS učiniti sve da deblokira račun i to upravo menicama članova.
 
Poslednji komentari
  • Biljana Vreme: 08.03.2013 20:39h

    Vidi, Djilase, Jorgovanka je primenila zakon, a ti si primenjivao strogo pripadnost DSu kada si odlučivao o nameštenim konkursima u gradu! Ne znam što se iščuđavaš kad si ti to patentirao!

  • ZIKA PAUK Vreme: 08.03.2013 21:16h

    pitanje je kako i zašto ste dobili kredit od 3,5 miliona evra?dokle bre više da muzete ovu državu?jel ste svesni da narod nema za hleb a vi se bahatite?

  • ČeM Vreme: 08.03.2013 22:01h

    Neće da može , nema više Šoškića ni Nate -plate, sad po pravilima .

  • izborko Vreme: 09.03.2013 00:03h

    A moze li neko od nas koji ovo citamo ,da odemo u RBV i uzmemo kredit od 3.5 miliona eura bez ikakve garancije i bez kamate...a da,nije bez kamate,ima je..3.5%. I sad kad hapse takve koji kradu od drzave odjednom problem sto ne mogu licne menice.....pa dajte hipoteke na kuce na Dedinju i verujem da niko nece A reci.Sramota koliko nas pravite glupim.

  • Uros Vreme: 09.03.2013 01:07h

    Počeli su hvalospevi Đinđiću...Svake godine, ovo je psihička tortura (trajace 4-5 dana) gora nego propaganda oko gej-parade, a čovek bio kriminalac, ukrao je stotine miliona, ostavio u nasledstvo, imaju podaci crno-na belo o toj neverovatnoj alavosti u sudu u Beogradu. Dokle ce da nas udaraju u glavu i da ćutimo! Dokle da pravimo kult od lažnih veličina, da veličamo mafijaštvo, da obmanjujemo mlade ljude? Dosta laži i dvoličnjaštva! Farsa od bljutavih i neistinitih izjava Dereta, Biserko, Mićunovića, Vejvoda, Lihtovki, Jovanovića, Kandićki, Čankova, Đilasa... nikom to laganje ne donosi i neće doneti dobro. Još predlažu iz žutog procenat-kartela da mu se podigne spomenik u centru Beograda?!? Sram vas bilo! Podignite ga takvom morbidnom liku u svojim dvorištima!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP