Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LIDERI DS ČESTITALI PRAZNIK

Đilas i Pajtić čestitali Božić

Autor: Beta | 06.01.2014 - 12:59:00h | Komentara: 4

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas čestitao je danas Božić građanima koji taj praznik slave po starom, Julijanskom kalendaru.


Briga Borisa, on nema ni stan: Đilas i Pajtić

Đilas i Pajtić | Foto: Marko Metlaš

Đilas je, kako prenosi DS, građanima poželeo da praznik proslave sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama u zdravlju, miru i sreći.
"Želim svim građanima da im dani nakon Božića donesu mnogo lične i porodične sreće i uspeha u radu, da negujemo toleranciju i razumevanje, da ne zaboravimo one kojima je pomoć potrebna", naveo je predsednik DS. I zamenik predsednika DS-a i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić čestitao je Božić vernicima i sveštenstvu koji taj hrišćanski praznik obeležavaju po Julijanskom kalendaru.
"Od srca želim da Badnje veče i dane Božića obeleže radost i spokoj, kao i da uz dobro zdravlje i ličnu sreću atmosfera mira, razumevanja i medjusobnog poštovanja budu prva odličja svih naših života. Mir božji, Hristos se rodi!", poručio je Pajtić.
 
Poslednji komentari
  • Viki Vreme: 06.01.2014 15:08h

    Iskreno verujem da će dobro u ljudima pobediti. Da ćemo uspeti da preguramo i ova užasno teška vremena i da ćemo uskoro imati Vladu kakvu ovaj narod i zaslužuje sastavljenu od ljudi koji će imati mnogo više tolerancije jedni prema drugima bez obzira kojoj stranci pripadali i da će se konačno okreniti ka rešavanju svih gorućih pitanja. Srećan Božić svima koji ga slave!

  • Miroslav Vreme: 06.01.2014 18:45h

    Hvala, i vama i vašima svako dobro. ""...uprkos svemu što na nas nailazi od ljudi, još češće od nas samih, a zbog svega što nam na Božić dolazi od Boga, radujmo se." (Patrijarh Pavle). Poštovanoj redakciji i čitaocima srećan praznik.

  • MilanCh Vreme: 06.01.2014 20:25h

    Fala za cestitiku. Ove godine demokrate da imaju odlicne rezultate na izborima pa da naprednjacima pomesaju loncice. A Srbiji da bude bolje.

  • Vesna Vreme: 06.01.2014 21:23h

    Bilo bi dobro da nas ovaj božićni duh drži cele godine i da političari malo pomirljivije razmišljaju za dobrobit građana, a ne kako jedni protiv drugih.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP