Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEMA SVAĐE

Đilas i Pajtić: Namerne neistine!

Autor: b92 | 21.04.2014 - 16:20:00h | Komentara: 0

Prvi i drugi čovek DS-a Dragan Đilas i Bojan Pajtić u zajedničkom saopštenju demantuju medijske navode da su u svađi i da je Pajtić krenuo u rušenje Đilasa.

Briga Borisa, on nema ni stan: Đilas i Pajtić

Briga Borisa, on nema ni stan: Đilas i Pajtić | Foto: Marko Metlaš

 Sastanak o kom pišu pojedini mediji na kome je, navodno, "predsednik Vlade Vojvodine i prvi čovek vojvođanskog DS Bojan Pajtić nagovestio predsedniku DS Draganu Đilasu da će se kandidovati protiv njega na predstojećim izborima za predsednika DS" nikada se nije dogodio, saopštava Demokratska stranka.

DS dodaje da je takođe netačna i informacija da u Demokratskoj stranci postoji nekakva podela na one koji su za NATO ili protiv njega.
"U Demokratskoj stranci ne postoji nijedan istaknuti član, a kamoli grupa, koja se zalaže za „kooperativni stav prema lideru SNS Aleksandru Vučiću". U Demokratskoj stranci postoji apsolutni konsenzus da SNS ne poseduje kadrovski potencijal niti znanje da promeni zemlju na bolje, niti se kod SNS prepoznaje volja da evropeizuju srpski društvo. Jedino što prepoznajemo kod Srpske napredne stranke je potreba da se vlada apsolutno i da svim procesima upravlja jedan čovek, što predstavlja veliku opasnost za demokratiju, institucije i vladavinu prava u Srbiji".
Lideri demokrata navode i da je netačno da se bilo ko od funkcionera Demokratske stranke sastajao sa Borisom Tadićem, jer je on svoj stav i odnos prema Demokratskoj stranci pokazao izašavši iz stranke mesec dana pred izbore.
"Imajući u vidu količinu netačnih informacija koje su se pojavile u medijima, jedini zaključak koji se nameće jeste da je ovo još jedan pokušaj da se pažnja javnosti skrene sa katastrofalne ekonomske i socijalne situacije za koju je odgovorna Srpska napredna stranka", zaključuje se u saopštenju Bojana Pajtića i Dragana Đilasa. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP