Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

AFERA "AFLATOKSIN"

Đilas: Kneževiću, podnesi ostavku!

Autor: Tanjug | 22.02.2013 - 18:58:00h | Komentara: 15

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas pozvao je danas ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da podnese ostavku zbog toga što je od gradjana Srbije krio informacije o štetnosti mleka i ocenio da su sve reakcije tog ministarstva zakasnele i neadekvatne.

"DS zahteva od ministra Kneževića da podnese ostavku zbog toga što je od građana krio informacije o štetnosti mleka, čime je direktno ugrozio njihovo zdravlje, a posebno zdravlje dece. Ukoliko ministar sam ne podnese ostavku, pozivamo Vladu Srbije da ga smeni, jer ukoliko to ne učini, biće jasno da su joj fotelje pojedinaca važnije od zdravlja građana", navodi se u pisanoj izjavi Đilasa.

Goran Knežević

Goran Knežević | Foto: Dušan Milenković

Đilas kaže da je ministar samim povlačenjem mleka iz prodaje priznao da ono nije bilo dobro, a najave o davanju kukuruza iz robnih rezervi poljoprivrednicima trebalo je da se dese pre nekoliko nedelja.

Očekuje izbore  uskoro: Dragan Đilas

Dragan Đilas | Foto: Zoran Ilić

"Jedine izjave koje građani treba ovih dana da čuju od ministra Kneževića jesu one koje se odnose na kvalitet mleka, mere koje vlada preduzima da zaštiti zdravlje dece i poljoprivrednike, a umesto toga, imamo izbegavanje odgovornosti, zamenu teza i optužbe na račun DS zbog objavljivanja podataka koje je njegovo ministarstvo tajilo od građana", kazao je Djilas.
Poslednji komentari
  • slavko lično Vreme: 22.02.2013 19:27h

    Žućo,uzmi nešto radi okani se više te bolesne ambicije da vladaš! Videli smo TEBE i tvoje prethodnih 12 godina!!!

  • šiler Vreme: 22.02.2013 19:54h

    Neću više paliti televizor. Neću više čitati novine. Dosta mi je mleka i banana ... Đilasu dokle? Rovariš, rovariš i rovariš. Dokle? Kidaš mi živce. Tužiću te što me uznemiravaš.

  • sova Vreme: 22.02.2013 20:26h

    Dragane Djilasu ti bi trebalo da podneses ostavku,jer sve ovo oko cega pravite aferu pocelo je za vladavine DS ciji si ti sada predsednik.Dosta nam je vise raznih mafija poput putarskih,farmaceutskih,mlekarskih i ostalih.Molimo vas ne skrecite paznju sa bitnih i zivotnih stvari kojekakvim aferama da se unisti i ovo malo privrede koja je ostala posle vase rasprodaje.

  • bravo Vreme: 22.02.2013 20:28h

    dokle da slusam i citam gluposti koje iznosi djilason trazi neciju ostavku,treba njegovu imovinu proveriti.kako je on to uspeo da stekne,time treba da se pozabave organi,nemoj samo on da brine o nasem zdravlju.daleko mu kuca od moje

  • Zuca Vreme: 22.02.2013 20:56h

    Covek jos nije zavrsio u svojoj stranci sa cistkama, osilio se da deli savete ko treba da podnese ostavku.Vodi ti racuna o svoj stranci kako si poceo postacete kombi stranka. Oterace te kao poslednjeg indijanca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP