Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OŠTRO

Đilas: Neko kažnjava Mladenovac zato
što je DS tamo na vlasti!

Autor: Tanjug | 24.03.2013 - 14:44:00h | Komentara: 6

Gradonačlenik Beograda Dragan Đilas podržao je danas Mladenovčane u njihovim naporima da ne dozvole izgradnju centra za azilante u svojoj opštini, istakavši da država za azilante treba da izgradi posebne kapacitete.

Dragan Đilas

 Đilas:"Za azilante nema mesta u Mladenovcu | Foto: Nenad Đorđević

Đilas je na tribini u Mladenovcu, na kojoj je govorio kao predsednik Demokratske stranke, istakao da azilantima mora da se nađe mesto , ali da država mora da izgradi posebne kapacitete za njih, što svakako ne treba da bude u Mladenovcu zbog teške ekonomske situacije, niskog životnog standarda i velikog broja izbeglih.

"Nema logike da se na teritoriji Beograda prave centri za azil, za to imate moju punu podršku. Ovo je opština u kojoj nema industrije i već ima dovoljno svojih problema. Izgleda da neko hoće da kazni Mladenovac pošto je opštinska vlast u rukama demokrata", oceni je Đilas.
On je naglasio da građani imaju veliku energiju sa kojom mogu mnogo da urade i podestio da su "šetali i ranije". Na tribini je rečeno da 17,26 hektara obradive zemlje mogu da se iskoriste na bolji način nego za izgradnju azila.
Poslednji komentari
  • Pistaljka Vreme: 24.03.2013 19:34h

    Ako iko kaznjava DS to je sigurno nema dileme to je Dragan Djilas svojim vodjenjem stranke. Ljudi ne primaju plate, racun im blokiran, clanstvo se osipa. Neka sad proceni ko je krivac.

  • jeremija Vreme: 25.03.2013 03:12h

    Ma bolje ti vidi sta ti radi Cokic u gradu nego sto nam pricas bajke. Neka dodju azilanti i oni su ljudi

  • gago Vreme: 25.03.2013 13:15h

    Pa vi ste za vreme vase vladavine kaznili celu Srbiju da ce trebati generacije da bi se oporavila.

  • Dragana Vreme: 26.03.2013 01:23h

    Gde su ti silni novo upisani clanovi u MLadenovcu? Jel se tu ubrajaju i oni cije su pristupnice krivene od bivseg predsednika, pa sada prikazane kako bi Djilas pomislio kako je ovaj Cokic toliko dobar da dolaze toliki novi clanovi? Ma bolje ti vidi sta ti radi Cokic u gradu nego sto nam pricas bajke. Ovo sto se radi u Mladenovcu, u Opstini,Javnim preduzecima i Javnom pravobranilastvu je odraz Demokratske stranke i njenog predsednika Dragana Djilasa.

  • Jeremija Vreme: 29.03.2013 14:52h

    Ma daj prestani da nam pricas bajke, jer te vise niko i ne slusa. Ovaj tvoj Cokic u Mladenovcu je odraz tebe i tvoje stranke. Ako se ovde u Mladenovcu radi na stetu gradjana, ako se trosi novac iz budzeta na svakakve gluposti ( ruckovi po kafanama, mobilni telefoni, bespotreban auto, silna politicka zaposljavanja...), a Javna preduzeca su u ogromnim dugovima, iskljucuje se grejanje i struja po preduzecima, kasne plate po par meseci.... To je tvoj obraz Dragane Djilas. Mladenovac i Dejan Cokic su tvoj obraz!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP