Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KAMPANJA PROTIV DS-A

Đilas: Nisam uzeo četiri miliona evra!

Autor: Tanjug | 02.06.2013 - 12:19:00h | Komentara: 13

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas demantovao je danas tvrdnje pojedinih medija da je iz banke podigao četiri miliona evra i istakao da je objavljivanjem te informacije nastavljena medijska hajka na tu stranku i njene funkcionere.

Dragan Đilas

Prljava kampanja za vreme predizborne tišine: Dragan Đilas | Foto: Oliver Bunić

Đilas je na konferenciji za medije novinarma dao na uvid izvod iz banke, istakavši da se na računu nalazi 20 puta manja vrednost, da je "u petak 200.000 evra deponovao i da je to namenjeno za Razvojnu banku Vojvodine", kako bi se pokrio dug DS toj banci.

On je istakao da objavljivanjem takve informacije na dan izbora u Zemunu, predstavlja "oblik najprljavije kampanje" nezabeležen u zemlji još od vremena Slobodana Miloševića, "još od kako je Mila Štula objavila da Vuk Drašković ima vilu na Ženevskom jezeru".
- Ovakve stvari mogu da utiču na ljude koji će da glasaju i to mora da se zaustavi - rekao je Djilas i pitao gde je granica napadima na tu stranku.
On je pozvao novinarska udruženja, Misiju OEBS i sve koji mogu da utiču da se prekine sa lažima i političkim progonom.
- Očekujemo promenu načina razmišljanja i reakcije svih koje sam spomenuo, jer kada završe sa nama, preći će na druge. DS nije u rasulu, prolazi proces reformi i prema istraživanjima, poverenje u nas raste. To je očigledno svima jasno, pa će se napadi na DS intenzivirati - rekao je Đilas.
On je dodao da očekuje reakciju javnosti da se prestane sa napadima ukoliko, kako je rekao, želimo da živimo u normalnoj Srbiji.
On je poručio da je DS spremna da pomogne da zemlja nastavi put ka Evropi i da se pokazalo da je ta stranka bila u pravu kada je pre šest meseci govorila o ekonomskoj situaciji i da je budžet nerealan.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Višnja Vreme: 02.06.2013 12:30h

    U ovoj državi vladajuća koalicija želi da uništi sve demokratsko i ne libe se da učine bilo šta kako bi to sproveli u delo. Zbog ovoga bi Vučić lično trebao da izađe u javnost i osudi svako slično delovanje i korišćenje medija u političke svrhe.

  • MilanCh Vreme: 02.06.2013 13:33h

    U Srbiji je nenormalno da neko ima novac i svi se loze na neku bedu a pride svi voze bmv audije... Daj, ovo je tuga sta rade radikali.

  • Viki975 Vreme: 02.06.2013 14:36h

    Kad god naprednjaci ovako dizu frke i sire neistine znaci da oni nesto veliko kuvaju a ova hajka im je paravan

  • penzionerka Vreme: 02.06.2013 15:32h

    Djilase tuzite Kurir on i nama citaocima dize pritisak jer Vas svakodnevno lincuje a i Vi sacuvajte zdravlje od tih napada. Valjda po zakonu imate pravo da od njih trazite da na istoj strani objave vas demanti.

  • Vesna Vreme: 02.06.2013 15:46h

    A ko je to objavio? Naravno, Kurir. Dno dna i sramota za novinarstvo. O SNS-u neću ni da govorim, pokazali su svoj nivo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP