Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPTUŽBA

Đilas: Pokušaj da se umanji snaga DS!

Autor: Beta | 18.02.2014 - 18:25:00h | Komentara: 0

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas rekao je danas da se stalno objavljuju istraživanja kojima se pokušava da se umanji snaga DS, a da vlast Srbije iz dana u dan daje lažna obećanja i širi atmosferu straha.

Na predizbornom skupu liste "Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju" Đilas je u Pančevu ocenio da će, kada građani izađu na birališta 16. marta, straha nestati i da će podrška biti tolika da će svi morati da zasuku rukakve da bi opravdali očekivanja birača.

Dragan  Đilas

Dragan Đilas | Foto: FoNet

On je kazao da lista "S Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju" želi ulaganja u poljoprivredu, energetiku i obrazovanje, a da bi zemlja bila dobro, pristojno mesto za život, potrebni su i besplatna primarnu zdravstvena zaštita, ulaganja u obrazovanje i stipendiranje talentovanih od osnovne škole do fakulteta.

"Mi to moramo da im omogućimo, nema ko drugi. Ne postoji stara i nova DS. Postoji jedna, jedina. Sjajno je što su danas s nama prijatelji koji su nekada bili DS, jer su oni shvatili koliko je važno sve što se dešava, a i građani sve to prepoznaju", istakao je Đilasa. 
Predsednik Nove stranke Zoran Živković kazao je da nema ni politike, ni kulture, ni obrazovanja, ako nema dobre ekonomije. 
"Da bi Srbija bila bolja, na ovim izborima Nova stranka je sa Demokratskom strankom za Demokratsku Srbiju koju ćemo poštovati mi, a onda i ceo svet", rekao je Živković. 
Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić naveo je da je Vojvodina dobila nagradu "Fajnenšel tajmsa" kao region najpogodniji za investicije i dodao da je tužno što napore vlade Vojvodine bolje prepoznaju u inostranstvu, nego u Srbiji. 
"Mi bismo se radovali kada bi bilo istina da će četiri milijarde evra biti uložene u fabriku čipova, da će tri milijarde evra biti uložene u 'Beograd na vodi'. Za razliku od nas koji želimo uspeh ovoj zemlji, oni znaju samo sa govor mržnje, agresiju, bahatost, ali ne i za privlačenje investicija, nova radna mesta", rekao je Pajtić o političkim protivnicima. 
Potpredsednica DS Vesna Martinović istakla je da je danas najteže biti demokrata, ali da je i hrabrost biti član DS koja je, kako je navela, jedina ozbiljna alternativa sadašnjoj vlasti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP