Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KRITIKA

Đilas: Tomo, reci istinu o Kosovu,
više nisi opozicija!

Autor: Tanjug | 08.12.2012 - 13:41:00h | Komentara: 60

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas poručio je danas da vlast treba narodu da kaže "istinu o tome sa kim i šta priča o Kosovu i Metohiji".

"Živimo u Srbiji u kojoj vlast nije spremna da narodu kaže istinu o tome sa kim i šta priča o Kosovu i Metohiji i očekujemo da 17 decembra kada budu izneli platformu saznamo šta predstavnici Srbije pričaju sa onim sa kojima su se dogovarali", kazao je Đilas na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke u Paraćinu.

Moraće da radi metla: Dragan Đilas

Nikoliću, reci istinu o trenutnoj situaciji!: Dragan Đilas | Foto: Beta

On je dodao i da je "očekivao da (Tomislavu) Nikoliću neko javi da više nije opozicija, već predsednik države i da je obećao pre godinu ipo dana da ima plan za Kosovo i da će da ga iznese kada postane vlast".

On je ocenio da, kada se danas pogledaju rezultati vlade, ima malo stvari sa kojima ona može da se pohvali i ocenio da je situacija u zemlji loša, jer raste nezaposlenost, a plate se smanjuju.

Đilas je naveo da će se u sledeća dva meseca DS manje baviti sobom, a više konkretnim rešenjem za izlazak zemlje iz krize.

"U Srbiji će se živeti sve lošije, a plate će biti sve manje. Naš posao je da ukažemo na stvari koje nisu iskrene i tačne i da predlažemo stvari koje su dobre", kazao je Đilas.

On je ocenio da su poslanici DS-a sve aktivniji u parlamentu, što ukazuje da dogovor o jedinstvu stranke daje rezultate.

Predsednik DS-a očekuje da se do 15. februara formiraju organi stranke, "a od predsednika Političkog saveta Dragoljuba Mićunovića očekuje da se uspostavi komunikacija sa intelektualnom elitom zemlje,
sindikatima i privrednicime, kako bi se ubuduće stranka bavila ljudima, njihovim zapošljavanjem i učinila da ljudi bolje žive".

Sednici Glavnog odbora DS-a prisutvovao je počani predsednik stranke Boris Tadić i svi potpredsednici stranke.

Poslednji komentari
  • vule Vreme: 08.12.2012 14:33h

    samo ti ridji da zavuces glavu u mjsiju rupu i da cutis da bi jos koji dan ostao na vlast u beograd,inace gotov si uskoro...

  • Hm Vreme: 08.12.2012 15:03h

    Nije loša situacija u državi zbog masnih kolača, nego zbog vaše vladavine, a sad očekujete da neko ispravi vaše greške za mesec dana. I za ovaj kratki vremenski period, nova vlada može da se pohvali većim rezultatima, nego prošla za ceo mandat.

  • Svašta Vreme: 08.12.2012 15:05h

    "očekivao da (Tomislavu) Nikoliću neko javi da više nije opozicija" - Joj bruke, pa gde je njegov i ds-ov plan za Kosovo, za onolike godine na vlasti.

  • viktor Vreme: 08.12.2012 15:10h

    vi iz ds-a ste zadnji koji treba nekom da govore da kaze istinu!

  • sasa Vreme: 08.12.2012 15:10h

    pa sto vi niste rekli istinu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP