Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PRE PODNE U DS, POSLE PODNS U SNS

Dimitrov: Nisam bio u dve stranke istovremeno!

Autor: Južne vesti | 20.10.2014 - 14:41:00h | Komentara: 1

Iako je poslanik Vladica Dimitrov (SNS) iz Dimitrovgrada u istom danu pre podne u Skupštini Opštine Dimitrovgrad zastupao stavove Demokratske stranke, a po podne objavio da je poverenik SNS, tvrdi da nikada nije bio istovremeno član dve stranke.

Vladica Dimitrov

Vladica Dimitrov | Foto: eizbori

Gostujući u emisiji "15 minuta", rekao je da to može da dokaže validnom istupnicom i pristupnicom.
Po Statutu Srpska napredna stranka ne može da postavi poverenika koj je član neke druge stranke. Niti je normalno, niti je to bilo moguće. Ja nikad nisam vodio Demokratsku stranku, preuzeo sam je u jednom kratkom periodu, napustio i postao poverenik SNS - keže Dimitrov.
Dimitrov naglašava da čak, prema njegovom mišljenju, ne postoji razlika ni u ideologjama i da su DS i SNS počele da se približavaju još u vreme dok je on bio član DS-a.
Iz razgovora sa Srpskom naprednom strankom odlučio sam da pređem tamo i nisam se pokajao zbog toga. Na kraju krajeva, vidite da je SNS privržena evropskom putu i evropskoj ideji i to je i suština i srž svega toga - kaže Dimitrov.
Narodni poslanik kaže da je na početku karijere bio i član DSS-a i da je zbog nekih neslaganja sa Donkom Banović, donedavnom potpredsednicom DSS-a i narodnom poslanicom iz Dimitrovgrada, napustio ovu stranku.
Inače, Dimitrov krajem maja 2013. objavio je da prelazi u SNS, iako je tada bio aktuelni v. d. predsednika Opštinskog odbora DS-a u Dimitrovgradu.
Koji su ciljevi naveli Dimitrova da uđe u politiku, kakva je saradnja sa ostalim narodnim poslanicima i građanima, ima li nade za bolje dane u Dimitrovgradu i koliko u tome mogu da pomognu narodni poslanici pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 20.10.2014 19:40h

    Obavestite gospodina sa visokim moralom da je Riza Halimi postao predsednik vlade i da je krajnje vreme da se uclani u njegovu stranku.On ce to uraditi iz ideoloskih razloga a ne zbog vlasti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP