Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

RAZMATRA SVE MOGUĆNOSTI

Dinkić: Na izbore samostalno, možda i u demokratskom bloku!

Autor: Tanjug | 02.02.2014 - 13:48:00h | Komentara: 3

Ujedinjeni regioni Srbije spremni su da samostalno izadju na izbore, ali će razmotriti i mogućnost izlaska u okviru bloka stranaka koji se zalažu za demokratsku i modernu Srbiju, izjavio je predsednik URS-a Mladjan Dinkić.

Rešenje otplata skupih kredita:  Dinkić

Mlađan Dinkić | Foto: Nenad Đorđević

"Danas ćemo doneti odluku da izlazimo sami na izbore, ali ću predložiti GO da razmotri mogućnost izlaska u okviru bloka stranaka i uglednih pojedinaca koji su ujedinjeni za demokratsku i modernu Srbiju", rekao je Dinkić na sednici GO te stranke.

Podsetivši da je ta stranka u prethodnih više od deset godina tri puta sama izlazila na izbore on je istakao da je pri tome pokazala da su njeni članovi spremni da udju u paralament te da mogu da pobede političke protivnike.

"Svesni smo da je ovo momenat koji zahteva okupljanje svih snažnih demokratskih snaga koje imaju jasan plan razvoja Srbije i nude konkretna rešenja i spremni su da ih sprovedu i ostvare", poručio je Dinkić i ponovio da će odluku o tome doneti predsedništvo stranke.

Lider URS je na današnjoj sednici GO predstavio ekonomsku platformu stranke ukazujući da je Srbiji neophodan savremeni "nju dil", plan za snažni privredni razvoj, koji obuhvata podsticanje investicija i zapošljavanja, posebne pogodnosti za izvozno orijentisane investicije, te podršku malim i srednjim preduzećinma kroz bespovratna sredstva i razvojnu banku...
Poslednji komentari
  • Tamara Vreme: 02.02.2014 14:21h

    Nista novo kod Dinkica,uvek on dobro razmotri gde moze da se uvuce!! Covek dva puta meri jednom sece!

  • cirko Vreme: 02.02.2014 16:38h

    Mozete da se ujedinite svi ,sve u nadi da unistite Sns,ali Vam nece poci za rukom iz razloga sto bas upravo vama gradjani vise ne veruju, jer ste pokazali svoje.To je garnitura koja je nasu drzavu dovela na rub egzistencije.

  • MILI Vreme: 02.02.2014 16:49h

    U SRBIJI NEMAJU BOLJEG POLITICARA NEGO STO JE DINKIC,MISLIM DA JE REALAN USVOJOJ POLITICI ZA RAZLIKU OD DRUGIH POLITICARA NAROD SRBIJE ISPASTA ZBOG LOSIH OPREDELJENJA,MISLIM DA BI TREBALO DA SE ZAPITAJU KOME DATI GLAS.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP